Liiga: Revanssihenkeä ilmassa!

Ilmassa on revanssihenkeä, sillä tiistaina kohdanneet otteluparit kohtaavat jälleen. Hakeeko Tappara neljännen peräkkäisen voiton, vai kampeaako Lukko itsensä takaisin voittokantaan? Luvassa on mielenkiintoinen seitsemän ottelun kierros!

Lukko – Tappara

Valinta: Tappara yli 2 maalia (varsinaisella peliajalla) kerroin 1,98

Tappara haki eilen rutiinivoiton Lukosta. Otteluparin siirtyessä Raumalle, ei ennakkoasetelmat suuremmin muutu, vaikka Lukko hienoisen etulyöntiaseman kotiedun myötä saakin.

Tapparan maalilla aloittaa tänään Tomi Karhunen, joka ei ole viime aikoina ole vakuuttanut. Kotijoukkueen maalilla Ryan Zapolski on ollut tasaisen varma, joten maalivahtietu kallistuu hieman kotijoukkueelle.

Jos Lukko saa maalihanat auki heti pelin alussa, on sillä hyvä sauma katkaista kahden ottelun tappioputki. Kupongille isketään kuitenkin Tapparan yli kaksi maalia, koska Tapparan hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta ja tehot jakautuneet laajalle rintamalle.

Ässät – TPS

Valinta: Ässät yli 2,5 maalia (varsinaisella peliajalla) kerroin 2,45

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 2,10

Eilen TPS oli kotonaan parempi lukemin 4-3. Ässät taisteli alun shokkihoidon jälkeen urhoollisesti, eikä jatkoaika olisi ollut vääryys. Samankaltaista ottelua on helppo povata otteluparin siirtyessä Poriin, sillä uudistettu Isomäki-areena on tarjonnut katsojilleen vauhdikasta jääkiekkoa.

Ässät lähtee varmasti revanssi-hengessä hakemaan voittoa Turkulaisista ja ottelussa nähdään varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. TPS maalivahti Teemu Lassilalle on helppo povata hikistä iltapuhdetta, sillä Porilaiset muistavat varmasti Josh Grattoniin kohdistuneen huitaisun.

Kertoimien valossa ottelu on varsin tasaväkinen, mutta uskon Ässien hakevan hanakammin voittoa. Overi ei ole huono veto varsinkaan, jos TPS jatkaa pelaamistaan eiliseen tapaan.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset