Liiga: Runkosarja päätökseen!

Runkosarja tulee päätökseen seitsemän ottelun myötä. Runkosarjan viimeinen kierros on usein tarjonnut yllätyksiä, ja maalejakin on nähty. Kulunut kausi on ollut varsin tapahtumarikas, ja tulevat pudotuspelit tulevat varmasti olemaan täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kevät on jääkiekkoilijan parasta aikaa.

KalPa – Lukko

Valinta: Lukko yli 2,5 maalia kerroin 2,60

Lukko on vienyt kaksi kolmesta kauden kohtaamisesta ja tulee Kuopioon varmasti hanakasti hakemaan kolmatta voittoaan KalPasta. Lukon kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet runsasmaalisiin kotivoittoihin, kun taas KalPalla on allaan kaksi vähämaalista ottelua.

KalPa on sarjan kolmanneksi huonoin kotijoukkue, eikä se ole kotonaan pystynyt koko kauden aikana parhaimpaansa. KalPan puolustuspelaaminen on parhaimmillaan todella toimivaa, mutta samaa ei voi sanoa ylivoimasta, joka on kotiotteluissa ollut sarjan heikointa.

Lukon hyökkääminen on ollut sarjakauden loppupuolella varsin tehokasta, ja onnistumisia on tullut varsin laajalta rintamalta. Vaikka KalPa osaa puolustaa tarvittaessa inhottavasti, takaa Lukon hyvä ylivoima ja parempi hyökkäyskalusto pari kolme maalia Lukolle ottelussa kuin ottelussa.

HPK – Sport

Valinta: Yli 5 maalia kerroin 2,18

Sportilta vierähti varmasti viime kierrokselta valtava kivi sydämeltä, kun Playoff- paikka varmistui. Helppoa iltaa sille ei kuitenkaan voi luvata, sillä HPK on esiintynyt sarjan viime kierroksilla varsin mainiosti.

Sport joutuu vierasotteluun ilman ykkösmaalivahti Mika Järvistä, joka on ehdottomasti yksi Sportin parhaita pelaajia. HPK:ta vastaan tolppien väliin luistelee Timo Niemi, joka on saanut vyölleen kuluvalla kaudella vain seitsemän ottelua.

HPK:lla on hyvät saumat voittoon, mutta toisaalta Sport tuskin tulee Hämeenlinnaan asti peruuttelemaan. Ottelu on lähtökohtaisesti maalirikas, ja verkot heilunevat puolin ja toisin.

Seuraa meitä Facebookissa!

Aiheeseen liittyvät uutiset