Liiga: SaiPa haastaa JYPin

Kotoinen Liiga on jo loppusuoralla, ja panokset kovenevat. Tänään kuuden ottelun kierrokselta haaviin tarttuu JYPin ja SaiPan välinen kamppailu. JYP on kuluvan kauden kamppailuita hallinnut, mutta SaiPa on viime aikoina esiintynyt edukseen.

JYP – SaiPa

Valinta: SaiPa yli 2,5 maalia kerroin 2,23

JYP ja SaiPa majailevat peräkkäisillä paikoilla sarjataulukossa, eikä ottelusta varmasti latausta puutu. JYP on hyytynyt hieman kuun loppua kohden, kun taas SaiPa on pelannut erittäin vahvan helmikuun.

Lappeenrantalaiset ovat vuoden vaihteen jälkeen saaneet uuden vaihteen silmään, ja paperilla joukkuetta voidaan povata mitalikamppailuihin mukaan. Siirtorajan lopussa Vojtech Polakia oltiin viemässä illan kotijoukkue JYPin riveihin, mutta siirto SaiPaan on näyttänyt piristävän tšekkiläistä oivaan vireeseen.

JYP on voittanut edellisestä viidestä ottelusta vain Bluesin ja tämänkin vasta jatkoajalla. Näiden viiden ottelun maaliero on kahdeksan tehtyä ja 15 päästettyä, mikä on kaukana joulu-tammikuun voittoputkien maalieroista.

Vaikka JYP johtaa keskinäisiä kohtaamisia 2-1, on SaiPa lievä ennakkosuosikki illan otteluun lähdettäessä. JYPin pelaaminen on laantunut, mutta liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä on turha vetää. SaiPan maalinteko on toiminut viime aikoina ja maaleja nähdään myös lauantai-illassa.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset