Liiga: SaiPalla edessä pitkä ilta?

Uusi viikko on jälleen täällä ja Liiga palaa vuorokauden tauolta yhden ottelun voimin. Karavaani pysähtyy tänään Ouluun, jossa kotijoukkue Kärpät saa vieraakseen SaiPan.

Kärpät – SaiPa

Valinta: Kärpät yli 3,5 maalia 2.30

Maalintekijä: Mika Niemi 3.80

Oulun Kärpät saa tänään vieraita Lappeenrannasta, kun SaiPa saapuu Raksilaan mittaamaan kotijoukkueen nykykuntoa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kertaalleen kuluvan kauden aikana.

Lappeenrannassa pelatussa ottelussa päädyttiin varsinaisen peliajan jälkeen pistejakoon ja voittajaa jouduttiin hakemaan aina voittomaalikilpailusta.

SaiPa oli lopulta ottelussa vahvempi osapuoli ja korjasi näin voiton Chad Raun onnistuneen rangaistulaukauksen turvin.

Tuosta kohtaamisesta on aikaa vierähtänyt nyt melkein kaksi kuukautta ja paljon on tapahtunut tuon jälkeen.

Tällä hetkellä nimittäin kotijoukkue Kärpät vaikuttaa Liigan kärkipäässä, kun taas SaiPa taapertaa tappioputkessa ja joukkue on valahtanut sarjan keskikastiin.

Oulun ylpeyden juna kulkee viiden ottelun voittoputkessa ja Kärpät on viimeksi hävinnyt kotonaan tasan kuukausi sitten, kun HPK kävi hakemassa pisteet Raksilasta.

Kärpät on ottelun ehdoton suosikki ja pitkään sairastuvalla olleen Julius Junttilan paluu vain vahvisti oululaisryhmää entisestään.

Joukkue on kotikentällään viimeksi lyönyt Tapparan ja Lukon. Molemmat ottelut päättyivät Kärppien vakuuttavaan 4-1 voittoon.

Illan maalintekijä valintamme Mika Niemi on päässyt hyvin sisään Kärppien pelityyliin ja tällä hetkellä porilaislähtöinen keskushyökkääjä pelaa loistavaa kautta pisteidenkin valossa.

Hyökkääjä saa peliaikaa runsaasti otteluissa ja maalihanatkin ovat auenneet, joten tästä syystä poimimme Niemen mukaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset