Liiga: Seitsemän ottelun under-kierros

Seitsemän ottelun kierros tarjoaa jälleen parasta lauantai-illan viihdettä jääkiekon ystäville. Kuusi joukkuetta pelasi eilen, joten tämän illan ottelu voi painaa useamman joukkueen jaloissa.

HIFK – Lukko

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,98 Coolbet

Molemmat joukkueet pelasivat eilen tappiollisesti, joten ottelun lähtökohdat ovat melko samanlaiset. HIFK:n voitto lipui heikkoon maalineduspelaamiseen ja Lukko ei pystynyt haastamaan JYPiä hyökkäyspäässä. Molemmilla joukkueilla on siis paljon parannettavaa useammalla osa-alueella.

Kotijoukkueen on ehdottomasti parannettava puolustuspelaamistaan, mikäli se aikoo taistella muistakin sijoituksista kuin säälipudotuspeleihin pääsemisestä. Kevin Lankinen on selvästi parempi maalivahti mitä eilinen peli antoi ymmärtää.

Illan ottelusta voi tulla hyvinkin vähämaalinen. HIFK kotijoukkueena on selvä ennakkosuosikki, mutta Lukko pystyy puolustamaan 60 minuuttia varsin uhrautuvasti. Alle 4 ja puoli maalia riittää täpärästi pelikupongeille.

HPK – KooKoo

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,98 Coolbet

Kotijoukkue HPK on hurja suosikki kertoimien valossa, sillä KooKoo hävisi eilen Tapparalle kotonaan suoraan lukemin 0-5. HPK haluaa varmasti kipeästi takaisin voittojen tielle, sillä taistelu viimeisestä pudotuspelien kotietuun oikeuttavasta neljännestä sijasta on tiukka.

Tapparaa vastaan KooKoo ei pystynyt luomaan tilanteita Tapparan maalin eteen ja laukaukset lähtivät siniviivan tuntumasta. KooKoon hyökkäyspeli on muutenkin tökkinyt ja Josh Greenin poissaolo kirpaisee KooKoon hyökkäystä entisestään.

HPK on selvä ennakkosuosikki, mutta kupongille ei kotijoukkueen kerroin riitä. Underista saa selvästi paremman kertoimen ja kelpaa tällä kertaa lapulle.

Muut kohteet

Koko kierroksen maalit yhteensä (varsinainen peliaika) alle 32,5 kerroin 1,90

Kaikki kierroksen ottelut alle 4,5 maalia kerroin 95,00

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Tästä Coolbetin bonus haltuun!

Aiheeseen liittyvät uutiset