Liiga: Sport hakee pisteet Kouvolasta

Kuuden ottelun kierrokselta poimitaan HPK:n ja Pelicansin sekä KooKoon ja Sportin välinen kamppailu tarkempaan syyniin. Hämeenlinnassa nähdään varmasti tiukka ja tasainen vääntö kun taas Kouvolassa vierasjoukkue on ennakkosuosikki.

HPK – Pelicans

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 1,96 Coolbet

Molemmat joukkueet taistelevat kiivaasti viimeisestä pudotuspelien kotietuun oikeuttavasta neljännestä sijasta. Kotijoukkue HPK pääsee otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Huomion arviosta on, että tänäänkin kotijoukkueen maalilla aloittava Emil Larmi on pitänyt maalin puhtaana jo kahden ottelun verran.

Pelicans saa kokoonpanoon takaisin Antti Erkinjuntin sekä Mikko Kousan maajoukkuepelien tiimoilta. Molemmat pelaajat ovat selviä vahvistuksia pussinokille. Kerholta puuttuu illan ottelusta konkari Niko Kapanen.

Ottelu on todella tärkeä molemmille, ja vaikka joukkueiden edelliset kohtaamiset ovatkin olleet runsasmaalisia, on vähämaalisuudessa ideaa. Kerho on kotikentällään suosikki, mutta Pelicansia ei tule missään nimessä aliarvioida. Ottelu on hieman underiin kallellaan, joten alle 4,5 maalia on otteluun melko selvä valinta.

KooKoo – Sport

Valinta: Sport kerroin 2,30 Coolbet

KooKoo teki omat peliliikkeensä ja kauppasi Jarkko Malisen, Kai Kantolan sekä Ryan O’Connorin HIFK:n riveihin. Varsinkin puolustaja O’Connorin kauppaaminen tulee varmasti kirpaisemaan KooKoota, sillä joukkueesta ei löydy lähellekään samankaltaista oikeaa puolustajaa.

Sport on pelannut pirteästi edelliset viisi ottelua. Tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevalle Sportille jokainen piste on todella tärkeä, sillä Jukurit vaanii vain neljän pisteen päässä. Olavi Vauhkosen paluu kokoonpanoon tuo lisää leveyttä Sportin hyökkäykseen.

KooKoo on käytännössä lyönyt hanskat tiskiin ja sillä ei illan ottelussa ole juuri voitettavaa. Sport kaipaa kipeästi pisteitä ja kun peli on kulkenut vieraskaukalossa vähintäänkin kohtalaisesti, on pelikupongeille syytä iskeä vierasvoittoa.

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset