Liiga: Sport isännöi sarjajumbo Lukkoa

Sarjan hännillä oleva Lukko matkaa tänään Vaasaan Sportin vieraaksi. Aleksi Saarelan sekä Lauri Tukosen poissaolon myötä kotijoukkue Sport päätyy kupongille. JYPin ja TPS:n kohtaamisessa maaliverkot saattavat heilua tiuhaan.

Sport – Lukko

Valinta: Sport kerroin 2,20 Coolbet

Runkosarjan kolmantena oleva Sport isännöi sarjajumbo Lukkoa. Vaasalaisten esitykset kuluvalla kaudella ovat olleet varsin hyviä ja tasaisia. Heikommissakin otteluissa Sport on pystynyt venymään jatkoajalle ja raapimaan tärkeitä pisteitä.

Vierasjoukkue Lukon alkukausi on ollut surkea, mutta viime aikaiset esitykset antavat selvästi merkkejä paremmasta. Maalille hankittu Jakub Stepanek on ollut selkeä vahvistus maalivahtiosastoon. Lukon vieraspeli on tökkinyt koko kauden ajan eikä voittoja vieraskaukalosta ole yhtä enempää.

Sport ei ole sarjan parhaita kotijoukkueita, mutta sekä yli- että alivoimapelissä Sport on sarjan parhaita kotijoukkueita. Sportin kokoonpanotilanne on hyvä, kun taas Lukolta puuttuu mm. Aleksi Saarela sekä Lauri Tukonen. Kotijoukkueen voitto varsinaisen peliajan jälkeen kelpaa kupongille.

JYP – TPS

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,98 Coolbet

JYP putosi CHL-karkeloista tiistaina, kun se pelasi kotonaan Bernin kanssa 3-3 tasapelin. TPS putosi jo aikaisemmin, joten sen edellinen ottelu on peräti lokakuun puolelta. TPS pääsee siis otteluun hieman pidemmällä lepoajalla.

Molemmilla joukkueilla on poissaolo-murheita, sillä vierailta puuttuu kapteeni Tomi Kallio ja kotijoukkueelta Anssi Löfman sekä Ossi Louhivaara. Varsinkin Kallion puuttuminen on kova isku TPS:lle, sillä joukkueen kapteeni on joukkueen sielu sekä paras pelaaja.

Kotijoukkueen maalilla aloittaa tänään Veini Vehviläinen, joka on jäänyt Pekka Tuokkolan varjoon. Molemmilla joukkueilla on potentiaalia heiluttaa maaliverkkoja useampaan otteeseen, joten overi hitusen alle kahden kertoimella päätyy lapulle.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset