Liiga: Sport vahvoilla kotikaukalossaan

Illan kolmesta ottelusta pelikupongille päätyy Sportin ja KooKoon välinen kamppailu. Kotijoukkue on sarjassa seitsemäntenä, kun taas vierasjoukkue on valunut sarjan häntäpäähän. 

Sport – KooKoo

Valinta: Sport kerroin 1,98 Coolbet

Runkosarjan seitsemäntenä oleva Sport isännöi tänään sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla olevaa KooKoota. Vieraskentällä vaasalaiset ovat pelanneet ailahtelevasti, mutta kotijäällä peli on kulkenut ajottain mainiosti.

Vierasjoukkue KooKoo joutuu tien päälle kolmen peräkkäisen kotitappion siivittämänä. Kouvolalaisten peli ei ole vieraskentällä kulkenut lainkaan, sillä yhdeksästä vieraspelistä saldona on vain yksi voitto varsinaisella peliajalla. Vierasjoukkueen maalilla aloittaa tänään joukkueen kakkosmaalivahti Samu Perhonen

Kotikaukalossaan vaasalaiset ovat pelanneet selvästi tasaisemmin, kuin mitä sarjataulukko osoittaa. Maalivahti Mika Järvinen on ollut mies paikallaan maalinsuulla. Kun tehtyjen- ja päästettyjen maalien suhde osoittaa positiivista lukemaa voi todeta, että Sportilla ovat palaset kohdillaan.

Kotiyleisön edessä pelaava Sport on selvä suosikki otteluun lähdettäessä. Kotivoitto hieman alle kahden kertoimella kelpaa varmasti usean pelaajan kupongeille.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset