Liiga: Sport vahvoilla Turussa

Keskiviikko tuo tullessaan kotimaista Liigaa viiden ottelun verran. Lapulle päätyy tällä kertaa Saipa sekä hyvää alkuvuotta pelaava Sport.

KalPa – SaiPa

Valinta: Saipa ML kerroin 1,97

Kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu pelataan Kuopiossa KalPan isännöidessä SaiPaa. Kotijoukkue on kärsinyt kaksi tiukkaa tappiota ja halajaa varmasti takaisin voittojen tielle. SaiPa taas tiukkaan Kärpille kärsittyä kotitappiota lukuun ottamatta porskuttaa vahvassa myötätuulessa.

KalPa saa pistää parastaan, mikäli se aikoo palata voittojen tielle, sillä SaiPa on ollut erittäin hyvässä lennossa jo joulukuusta asti. Lappeenrantalaisilla toimii niin hyökkäys kuin puolustus ja maalivahtipeli on ollut totutun vahvaa.

Vaikka KalPa ei missään nimessä ole pelannut heikosti, on betsarin helpompi hypätä vierasjoukkueen kyytiin.

TPS – Sport

Valinta: Sport +0  (varsinainen peliaika) kerroin 2,55

Kotijoukkue TPS ei ole tammikuussa esittänyt kummoisia otteita kaukalossa. Eric Perrinin loukkaantuminen on iso takaisku, mutta hyökkäyksestä löytyy riittävästi tulivoimaa. Sportia vastaan TPS joutuu kovaan koitokseen, sillä Sport on pelannut vieraissa erityisen mallikkaasti.

Sport teki pelaajavaihdoksen, jossa Teddy Da Costa siirtyi Pelicansista Sportiin ja toiseen suuntaan matkasi Aleksi Rekonen. Da Costan tehot Pelicans paidassa olivat 4+8 ja Rekosen vastaavat 1+0. Ainakin pisteitä Da Costalta on lupa odottaa.

TPS on sortunut jäähyilemään kauden mittaan ja joukkue onkin Pelicansin jälkeen jäähytilastossa toisena. Vaikka Sportin ylivoima on sarjan heikompaa keskikastia, ei kotijoukkue voi jatkaa samanlaista jäähyilyä. Sportin varsinaisen peliajan kerroin riittää tiukasti lapulle.

Liigan kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset