Liiga: Tappara hakee kolmatta voittoaan Ässistä

Ässät isännöi Tapparaa illan liigakierroksella. Tappara voitti eilen voittomaalikilpailun jälkeen 2-1, mutta illan ottelu on ennalta runsasmaalisempi. Voitto pitäisi porilaiset tiukasti pudotuspelikamppailussa mukana, joten ainakin Ässien osalta panos on tapissa.

Ässät – Tappara

Valinta: Tappara yli 2,5 maalia kerroin 2,06

Joukkueet kohtasivat eilen Tampereella ja ottelu venyi aina voittomaalikilpailuun saakka, jossa Tappara oli lopulta vahvempi. Ässät oli ottelussa ahkerampi laukomaan ja Tapparan maalivahdille Tomi Karhuselle torjuntoja kertyi kymmenen virkaveli Ari Ahosta enemmän.

Porissa molemmat joukkueet vaihtavat maalivahteja ja tätä myöten maaliodottama kasvaa. Varsinkin Ässien Andreas Bernard on pelannut epävarmemmin kuin tammikuussa, ja vaikka Bernard oli joulu-tammikuun Ässien selvä ykkösmaalivahti, ei Italiainen ole viime aikoina vakuuttanut.

Vaikka edelliset kohtaamiset ovat päättyneet vähämaalisesti, illan ottelussa voidaan verkkoja heilutella reilumminkin. ”Back-to-back”- peli, maalivahtiruletti ja lähestyvät pudotuspelit luovat varmasti rutkasti lisäpanosta illan otteluun.

Kirvesrintojen hyökkäysvoima on sarjan parhaimmistoa, eivätkä Kirvesrinnat ole jääneet usein pariin maaliin. Ottelu on lähtökohdiltaan runsasmaalinen ja tasaväkinen, joten vierasmaaleja nähdään varmasti.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset