Liiga: Tappara isännöi Lukkoa

Tiistai tuo tullessaan runsaasti kotimaista Liigaa. Kiekko putoaa jäähän peräti seitsemällä paikkakunnalla samanaikaisesti, joten betsarilla on valinnan varaa. 

Tappara – Lukko

Valinta: Tappara kerroin 2,02

Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa, joten otteluissa on sikäli lisäpanosta, koska runkosarja kääntyy kohti viimeistä kolmannesta ja kaikki saatavilla olevat pisteet tuovat joukkuetta lähemmäksi kotietua.

Lukko kärsi 5-3 vierastappion Ässille edellisessä ottelussa. Ottelu oli täysin Lukon voitettavissa, mutta heikko kolmas erä pilasi lopulta pistesaumat. Tampereella vastassa on aivan eri tason joukkue, joten Lukko tarvitsee ehjempää suoritusta.

Tappara on ollut ajoittain kotonaan ailahteleva, mutta uskon Lukon sytyttävän joukkueen tasaisen vahvaan suoritukseen. Tapparan suora voitto riittää nippa nappa lapulle.

TPS – Ässät

Valinta: Ässät yli 2 maalia (varsinaisella peliajalla) kerroin 2,38

TPS on peräti kolmen ottelun tappioputkessa. Tappioputkea on helppo selittää runsailla loukkaantumisilla, mutta tärkeimpien pelaajien puuttuessa muu joukkue on kyykännyt pahemman kerran. TPS vahvistuu otteluun Francis Parella, sekä sairastuvalta tervehtyneellä Dave Spinalla

Ässät pääsee otteluun allaan hieno 5-3 voitto Lukosta. Ässien pelaaminen on parantunut selvästi edellisestä TPS -ottelusta ja vaikka TPS lähtee suosikkina otteluun, ei Porilaisia voi missään nimessä aliarvioida.

Vaikka TPS on kertoimien valossa selvä suosikki, tulee ottelusta todennäköisesti tiukka kamppailu. Ässien yli 2 maalia antaa huikean kertoimen ja se on mahdoton ohitettavaksi.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset