Liiga: Tappara jyrää voittoon Mikkelissä

Illan kierrokselta pomitaan kaksi pelikohdetta. Sarjakärki Tappara matkaa Mikkeliin Jukureiden vieraaksi. Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeinta kerrointa Tapparan voitosta, joka on ehdottomasti poimittava talteen.

Jukurit – Tappara

Valinta: Tappara kerroin 2,40 Coolbet

Sarjakärki Tappara matkaa tänään Etelä-Savoon Jukureiden vieraaksi. Tappara porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa. Jukurit sai puolestaan tappioputkensa poikki viime lauantaina, kun se kaatoi kotikentällään KalPan lukemin 5-2.

Pistepörssin kärkisijoja pitävät Henrik Haapala ja Veli-Matti Savinainen ovat olleet erinomaisessa iskussa viime peleissä ja Jukureilla onkin täysi päivätyö pitää laiturit poissa parhailta maalintekopaikoilta. Tamperelaiset osaavat myös puolustuspelin, sillä Kirvesrinnat ovat päästäneet 14 ottelussa 29 maalia eli noin 2 maalia ottelua kohdin.

Hyvänä kotijoukkueena Jukurit tulee varmasti haastamaan sarjakärkeä koko 60 minuutin ajan. Coolbet kuitenkin tarjoaa kirvesrintojen suorasta voitosta markkinoiden korkeinta kerrointa, joten vierasjoukkueen kyytiin on tällä kertaa helppo hypätä.

Sport – Ässät

Valinta: Sport kerroin 2,25 Coolbet

Sport ja Ässät kohtasivat viimeksi lokakuun alussa Porissa, jolloin Ässät oli vahvempi lukemin 1-0. Ässät on porskuttanut tämän jälkeen voitosta voittoon, kun taas Sport on kärsinyt kolme tiukkaa maalin tappiota.

Kotijoukkue Sport on pelannut kotonaan varsin hyvin ja se on kahdessa edellisessä ottelussa ollut ensimmäisenä maalinteossa. Kuitenkin Sportilta on loppunut veto pelin loppua kohti ja niin HIFK kuin Pelicans ovat tulleet rinnalle ja ohi.

Sportilta on kaksi voittoa mennyt ohi suun ja Ässiä vastaan kotijoukkueelta löytyy varmasti lisämotivaatiota täyteen pistepottiin. Kotijoukkue voittaa suoraan kerran kahdesta joten kotikerroin tarttuu mukaan kupongille.

Coolbetin kertoimiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset