Liiga: Teurastaako Tappara Bluesin?

Eilinen Saipa – Tappara ottelu arvioitiin täysin metsään. Tappara jatkoi dominointia joka osa-alueella ja tänään joukkue saa vastaansa heikosti pelanneen Bluesin. Sportin ja Kalpan ottelu on ennalta todella tasaväkinen ja vähämaalinen kun taas Lahdessa Pelicansin ja TPS:n ottelussa verkot voivat heilua tiuhaankin.

Sport – Kalpa

Alle 3,5 maalia kerroin 2,31

Vaasalaiset ovat pelanneet kotonaan vähintäänkin kohtalaisesti. Vierasotteluissa Sport ei ole ollut parhaimmillaan, mutta kotonaan on kaatunut niin Kärpät kuin Tapparakin. Sport on pelannut todella vähämaalisia otteluita kauden aikana eikä Kalpaa vastaan maali-iloittelua ole luvassa.

Kalpa on saanut peliään parempaan suuntaan ja joukkue on peräti neljän ottelun voittoputkesssa. Eero Kilpeläinen on nostanut huimasti tasoaan ja Kalpan puolustuspelaaminen on ollut totutun vahvaa.

Ottelu huutaa underia. Kuitenkin U4,5 kerroin on pelikelvoton joten on tartuttava vielä alempaan rajaan. Jos molemmat joukkueet pelaavat tarkkaa puolustuspeliä, ei maaliverkot kolmea enempää ottelussa heilu.

Pelicans – TPS

TPS yli 2,5 maalia kerroin 2,10

Eric Perrin tekee maalin kerroin 4,00

TPS menetti eilen Lauri Tukosen pahan näköisen taklauksen seurauksena. TPS ei hätkähtänyt vaan mätti maaleja niin siitä seuranneella ylivoimalla, kuin tasakentällisin. Eric Perrin keräsi eilen tehot 1+2 ja on varmasti pelipäällä myös Lahdessa.

Loukkaantumisista kärsivä Pelicans on löytänyt uuden vaihteen hyökkäyspäässä ja maaleja on viimeaikojen otteluissa syntynyt kiittettävästi. Niko Hovisen kausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo, eikä TPS varmasti päästä maalivahtia helpolla.

Yli 4,5 maalin kerroin (1,85) on myös varsin pelikelpoinen, mikäli uskoo Pelicansin mättävän useamman maalin.

Tappara – Blues

Tappara voittaa ja tekee yli 3,5 maalia kerroin 2,20

Eilen mentiin perse edellä puuhun, kun Saipasta ei ollut mitään vastusta Tapparalle. Kirvesrinnat ovat uskomattoman kovassa iskussa ja hyökkäyspäässä joukkue tekee käytännössä mitä haluaa.

Blues on saanut levätä reilusti, mutta lepo tuskin vieraskentällä auttaa. Espoolaisten otteet viimeaikoina ovat heilahdelleet suuresti ja joukkue on selvä alatavastaaja Tapparaa vastaan.

Vierasjoukkueen maalilla aloittaa tänään todella keskinkertaisesti pelannut Christian Engstrand. Tapparan kaltaista joukkuetta vastaan Bluesilla ei ole yhtään varaa antaa tasoitusta maalivahtipelissä, joten Engstrand joutuu todella vaikeaan paikkaan.

Tapparan kertoimet ovat pelikelvottomat, joten paras pelikohde löytyy yhdistämällä Tapparan voitto vähintään neljällä tehdyllä maalilla.

Aiheeseen liittyvät uutiset