Liiga: TPS ja JYP kohtaavat jälleen

Perjantain Liigakierrokselta poimitaan muutama mielenkiintoinen ottelu. TPS ja JYP kohtaavat jo kolmannen kerran reilun kuukauden sisään. Sport yrittää takaisin voittokantaan kun se kohtaa kotonaan Kookoon ja sarjakärki Lukko matkaa HPK:n vieraaksi

TPS – JYP

Yli 4,5 maalia 1,75

JYP pääsi eilen yllättämään HIFK:n käytännössä yhden erän esityksellä. HIFK hallitsi ensimmäistä ja kolmatta erää, mutta päästi kolme maalia toisessa erässä ja peli käytännössä ratkesi siihen.

JYP joutuu toiseen peräkkäiseen vieraspeliinsä edelleen siipirikkoisena ja vaikka HIFK kaatuikin eilen selvin luvuin, TPS tuskin antaa samanlaista mahdollisuutta kotikaukalossaan. Paremmalla kokoonpanolla liikkeellä oleva TPS heiluttaa varmasti maaliverkkoa useampaan otteeseen.

Sport – Kookoo

Yli 4,5 maalia kerroin 1,90

Edelliset ottelut menivät molemmilta joukkueilta täysin vihkoon. Sport hävisi vieraissa HPK:lle 5-3 ja Pelicans kävi ryöstämässä pisteet Kouvolasta 1-4 lukemin.

Sport on ollut hyvä kotonaan ja lähes viikon tauon jälkeen kotijoukkue haluaa varmasti aloittaa terävästi. HPK-ottelussa Sportin kasetti ei kestänyt pelin lopussa ja Kookoota vastaan tullaan varmasti näkemään myös paljon erikoistilanteita.

HPK – Lukko

Lukko kerroin 2,00

HPK voitti selvin luvuin Sportin edellisessä kotiottelussaan. Nyt vastus kovenee huomattavasti, kun vastaan asettuu sarjakärki.

Lukko kärsi tappion vieraskiertueen päätteeksi Ilvestä vastaan. Lähes viikon levänneenä Lukko halajaa varmasti takaisin voittokantaan. Toni Koivisto ja Janne Niskala ovat  hyvässä pistetahdissa ja tuskin jäävät tänäänkään nollille.

Aiheeseen liittyvät uutiset