Liiga: Raumalla vähämaalisuutta ilmassa

Lukko kävi eilen ryöstöretkellä Hämeenlinassa. Kauden avausvoitto tuli lopulta lukemin 1-5, mutta peliesitykset eivät silti kaikkia vakuuttaneet. Tänään Lukko pääsee hakemaan toista voittoaan kun Pelicans saapuu raumalaisten vieraaksi. Pelicansin viime aikaiset esitykset ovat olleet lupauksia herättäviä, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen ottelu.

Lukko – Pelicans

Valinta: Alle 4,5 maalia kerroin 2,06 Coolbet

Lukko haki eilen avausvoittonsa Hämeenlinnasta selvin luvuin 1-5. Ottelu oli varsin erikoinen, sillä Lukko pääsi heti ottelun alussa kahden miehen ylivoimalle, eivätkä raumalaiset jättäneet tilannetta hyödyntämättä. Avauserän jälkeen Lukko lähinnä pelaili eikä HPK jaksanut juuri vierasjoukkuetta haastaa.

Pelicans on pelannut viimeksi lauantaina, jolloin se voitti SaiPan kotonaan lukemin 4-2. Pelicans näytti jälleen venymiskykyään, kun se nousi voittoon oltuaan 0-2 tappiolla. Myös puolustus- sekä maalivahtipeli ovat olleet kauden alussa verraten hyvällä tasolla.

Lukko sai eilen voiton ansaitusti, mutta todella helpolla. HPK:n maalivahti Emil Larmi ei ollut samalla tasolla kuin kauden aikaisemmissa otteluissa. Lukko ei juurikaan luonut vaarallisia maalintekopaikkoja, vaan sai suurimman osan paikoistaan HPK:n harhasyötöistä.

Pelicans tuskin luo vastustajalleen maalipaikkoja HPK:n tapaan. Pelicans tulee varmasti puolustamaan tiukasti läpi ottelun ja Janne Juvonen pitää huolen, että Lukon hyökkääjät eivät pääse helpolla. Ilman suuremman luokan jäähysekoiluja ottelusta tuskin maalirikasta tulee. Under hieman päälle kahden kertoimella on otteluun paras vetovalinta.

Coolbetin kohteisiin tästä!

Coolbetin viikkokilpailuihin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset