Liiga: Venyttääkö Lukko voittoputkeaan?

Eilen Ilves tyri kahden maalin johtonsa ja Jyväskylässä maaleja nähtiin vain yhteen päähän ja liian myöhään. Tänään viiden ottelun kierrokselta poimitaan vetokohde kahteen länsirannikon otteluun kun Sport ja Lukko sekä Ässät ja Saipa kohtaavat toisensa.

Sport – Lukko

Lukko kerroin 2,00

Yli 4,5 maalia kerroin 1,98

Sport on osoittanut heräämisen merkkejä varsinkin kotonaan kun edellisessä ottelussa kaatui Saipa 4-2. Mika Järvinen piti ottelussa Sportia pystyssä, mutta Lukkoa vastaan tolppien väliin asettuu heikosti alkukaudella pelannut Timo Niemi.

Lukkon ja Sportin kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Raumalla Lukon 3-2 voittoon. Toisesta kamppailusta voidaan odottaa myös runsasmaalista sillä molemmat joukkueet ovat osuneet viimeaikoina tolppien väliin kiitettävällä tarkkuudella.

Lukko painelee neljän ottelun voittoputkessa. Joukkue osaa kääntää tiukat pelit edukseen, eikä turhaan hätiköi johtoasemassa. Janne Niskala ja Toni Koivisto keikkuvat pistepörssin kärjessä ja Ryan Zapolski on sarjan paras maalivahti.

 

Ässät – Saipa

Saipa kerroin 2,27

Ässät oli vakuuttava kotiavauksessaan HPK:ta vastaan. Joukkueelta vaaditaan silti venymistä, sillä Saipa ei ole kahta huonoa peliä peräkkäin pelannut. Andreas Bernardilta vaaditaan ehdottomasti huippuvenymistä entistä seuraansa vastaan

Saipa löi päätään seinään Vaasassa Sportin vieraana, eikä saanut tarvittavia maaleja kääntääkseen ottelua. Vierasjoukkue antanee suosiolla patapaitojen viedä peliä varsinkin ottelun alussa, mutta rutinoitunut Saipa-miehistö iskee vastahyökkäyksistä ja ylivoimatilanteista.

Aiheeseen liittyvät uutiset