Liiga: Kipuaako KooKoo pudotuspeliviivan päälle?

Illan kahdesta ottelusta ei turhaan panoksia puutu. Voitolla KooKoo nousisi Sportin ohi viimeiselle pudotuspelipaikalle. Ässät kaipaa vielä kipeämmin kolmen pisteen voittoa, sillä se on sarjataulukossa kaksi pistettä KooKoota perässä. Myös Lappeenrannassa ottelussa on panosta, sillä kolmen pisteen voitolla SaiPa varmistaisi suoran pudotuspelipaikan.

KooKoo – Ässät

Valinta: KooKoo yli 2,5 maalia kerroin 2,18

Kouvolassa nähdään illalla todellinen playoff-vääntö, sillä KooKoo ja Ässät ovat peräkkäin pudotuspeliviivan alla, eikä ottelusta panosta todellakaan puutu. Ottelun vähemmän pelannut Ässät pääsisi voitolla pisteen päähän Sportista, kun taas KooKoon suoralla voitolla Kouvolalaiset kipuaisivat Sportin ohi.

Edelliset kamppailut ovat menneet Ässien nimiin, mutta KooKoo voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen voittomaalikilpailun jälkeen. Jatkoille voidaan mennä myös tämän illan ottelussa, sillä ottelu on kertoimien valoissa tasaväkinen.

KooKoo ei ole viime aikoina maaleja paukutellut, mutta samaan aikaan Ässien verkko on heilunut viimeisissä kolmessa ottelussa peräti 17 kertaa. Josh Green ja Jarkko Malinen ovat olleet elintärkeitä KooKoolle ja tämän kaksikon varaan Kookoon playoff-taisto tiivistyy.

SaiPa – Lukko

Valinta: SaiPa yli 2,5 maalia kerroin 2,05

Ottelu on kahden kauden parhaimman maalintekijän kohtaaminen. Kuitenkin kuluvan kauden otteluissa vain toinen joukkue on onnistunut maalinteossa, sillä ottelut ovat päättyneet toisen joukkueen nollapeliin.

Tuleva kamppailu tuskin noudattaa samoja piirteitä kuin edelliset kamppailut, sillä molemmat joukkueet ovat onnistuneet hyvin maalinteossa ja ottelussa on runsaasti panosta play-off asetelmia ajatellen.

Overi ei tälläkään kertaa kupongille mahdu, mutta kotijoukkueen kelkkaan on helppo hypätä. Chad Rau, David McIntyre ja kumppanit pitävät huolen, että SaiPa ei kotiyleisönsä edessä nollille jää.

Kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset