Liiga-vihje 17.10: Ilves hakee jatkoa voittoputkelleen!

Liiga-vihje

Liigassa pelataan tänään kolme ottelua. Päivän Liiga-vihje napataan tällä kertaa KooKoon ja Ilveksen välisestä ottelusta.

Liiga-vihje 17.10

KooKoo – Ilves

Valinta: Ilves (2,38) @Coolbet

KooKoo ja Ilves kohtaavat tänään Kouvolassa. Kotijoukkue KooKoo on hävinnyt viisi edellistä Liiga-otteluaan, kun puolestaan vierasjoukkue Ilves on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Kotijoukkue KooKoo on ajautunut viiden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Syitä tähän on varmasti useampia, mutta suurimmat ongelmat ovat ehkäpä tasaviisikoilla pelattaessa sillä KooKoon erikoistilanne pelaamisessa ei ole kummassakaan päässä suuria ongelmia.

Viisikkopelin sekä hyökkäyspelin ongelmista esimerkkinä, KooKoo on tehnyt viidessä edellisessä ottelussaan vain yhdeksän maalia. Kun tähän lisätään vielä fakta, joka kertoo että näistä yhdeksästä maalista kuusi on tehty erikoistilanteista niin voitanee sanoa, että hyökkäyspeli on pahasti tukossa tasaviikoilla pelattaessa.

Karri Kivi on saanut Ilveksen hurjaan lentoon. Ilves on voittanut nyt viisi ottelua putkeen ja edellisessä ottelussa, ”Tupsukorvat” jyräsivät Sportin peräti 3-8 lukemin. Hyvät esitykset ovat nostaneet Ilveksen jo Liigan toiselle sijalle.

Ilveksen menestyksen salaisuus on tiiviissä ja kurinalaisessa joukkuepelissä. Kun tämä homma toimii ja maalipaikat saadaan hyödynnettyä kelvollisella prosentilla niin tulosta syntyy.

Yksi menestyksen kulmakivistä löytyy Ilveksen maalilta. Riku Helenius on pelannut viime aikoina loistavasti ja näyttää sille, että huonoja päiviä nähdään jatkossa entistäkin harvemmin. Tästä hyvänä osoituksena, Helenius on torjunut neljässä edellisessä pelaamaassaan ottelussa kaksi nollapeliä.

Ilves lähtee illan otteluun ansaitussa suosikin asemassa. Joukkueiden viresytilat ovat tällä hetkellä täysin päinvastaiset, joten KooKoon kotiedun merkitys menettää tässä tapauksessa arvoaan.

Jos Ilves kykenee pitämään KooKoon ylivoiman kurissa niin on vaikea uskoa, että KooKoo pystyisi haastamaan Ilvestä viisikkopelissä. Näin ollen me hyppäämme tänään Ilveksen kyytiin ja nappaamme lapulle vierasvoiton mukavalla 2,38 kertoimella.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät muiden lajien vetovihjeet!

Vetovihjeet nyt myös Instagramissa

Vetovihjeet palasi taannoin myös Instagramiin. Löydät meidät Instagramista nimellä veto_vihjeet. Saat napautettua meidät seurantaan kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ.

Aiheeseen liittyvät uutiset