Liiga-vihjeet torstaille!

Kotoinen Liiga jatkuu tänään kahden ottelun voimin. Jyväskylässä JYPin ja SaiPan kohtaamisesta on tulossa mielenkiintoinen taisto. Voitolla Saipa pysyisi samaan aikaan pelaavan Kärppien kannassa kärjessä, kun taas Jyp voi voitolla nousta kohisten kohti kärkeä.

JYP – SaiPa

Valinta: SaiPa ML (2,17)

Jyväskylässä JYP kohtaa sarjaa johtavan SaiPan. Lappeenrantalaiset ovat olleet mainiossa viereessä viime aikoina ja vaikka tuleva ottelu on toinen kahteen päivään, väsymys tuskin iskee vielä tässä vaiheessa kautta.

Kotijoukkue on saanut levätä lauantain Ässät- voiton jälkeen ja on varmasti hyvin valmistautunut illan koitokseen. JYP on muokannut kaikkia hyökkäyskolmikkojaan illan otteluun, joten on mielenkiintoista nähdä miten tämä vaikuttaa kotijoukkueen pelaamiseen.

Vierasjoukkue SaiPan kokoonpanossa nähdään edelliseen otteluun verrattuna vain yksi muutos, kun maalilla aloittaa Jani Nieminen.

Asetelmat otteluun ovat hyvinkin selkeät. JYP lähtee hakemaan pelituntumaa lauantain ottelun jälkeen, kun taas SaiPa on päässyt erinomaiseen vireeseen. Ottelun lähtökohtiin ja edellisiin otteluihin peilaten SaiPa lopullisena voittajana kelpaa helposti lapulle!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset