Liiga: Viiden ottelun kierros tarkastelussa

Viiden ottelun kierrokselta löytyi kaksi mielenkiintoista pelikohdetta. Ässät isännöi Ilvestä keskikastin kamppailussa ja löytyy pelikupongeille myös yksi Coolbetin erikoinenkin. 

Ässät – Ilves

Valinta: Ässät kerroin 2,00 Coolbet

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet uuden vuoden varsin ailahtelevasti. Kotijoukkueella on kuudesta ottelusta tilillä kolme voittoa ja kolme tappiota. Ilves on aloittanut patapaitoja hieman paremmin, sillä kuudesta edellisestä ottelusta neljä voittoa ja kaksi tappiota.’

Ässät on ollut yksi sarjan selkeimmistä kotijoukkueista. Kotonaan patapaidat ovat keränneet pisteitä kuudenneksi eniten, kun taas vieraskaukalossa toiseksi vähiten. Illan vierasjoukkue Ilveksestä voidaan sanoa päinvastaista, sillä peli on kulkenut vieraskaukaloissa paremmin.

Kotijoukkue saa kokoonpanoon Jussi Makkosen takaisin. Makkosen paluu kokoonpanoon tuo lisää leveyttä kotijoukkueen pelaamiseen sekä varsinkin aloituksiin. Ilveksen hyökkäyspeli on ollut viime aikoina melko tehotonta ja Michael Keränen poissaolo tuntuu varmasti tupsukorvien hyökkäyksessä.

Tasaisessa keskikastin kamppailussa kotijoukkue Ässät vaikuttaa hitusen yli 50% suosikilta, joten suora kotivoitto kelpaa pelikupongeille.

 

Coolbet Special: Koko kierroksen maalit yli/alle 23,5 maalia

Valinta: Alle 23,5 maalia kerroin 1,72

Coolbet tarjoaa koko kierroksen kattavaa vetoa, jossa jokaisen ottelun varsinaisella peliajalla tehdyt maalin lasketaan yhteen. Rajana toimii 23,5 maalia, joten hieman ennakoimalla kierroksen jokaista ottelua, pääsee aika helposti kärryille otteluiden yhteenlasketusta maalimäärästä.

HIFK – Sport

HIFK: 1,96

Sport: 1,57

HIFK on ottelussa selvä ennakkosuosikki. Sportin maalilla debytoi tänään Veini Vehviläinen, jolla on mahdollisuus sävyttää Sport-debyytissään.

JYP – Pelicans

JYP: 2,37

Pelicans: 1,86

Kahden viime aikoina erinomaisesti pelanneen joukkueen kohtaamisessa maalit voivat olla tiukassa. JYP kotiedun myötä suosikki, mutta Pelicans on menestynyt Jyväskylässä usein.

KooKoo – Jukurit

KooKoo: 2,09

Jukurit: 1,79

Kertoimien valossa KooKoo on selvä suosikki, mutta on huomioitava, että Kotijoukkue on tehnyt tämän vuoden puolella vain yhdessä ottelussa yli kaksi maalia.

Tappara – HPK

Tappara: 3,46

HPK: 2,97

Ennalta kierroksen runsasmaalisin ottelu. Kahden kovakuntoisen joukkueen kohtaaminen voi pysyä tasaisena tai revetä loppua kohti.

Ässät – Ilves

Ässät: 2,07

Ilves:1,66

Tästä Coolbetin kertoimiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset