Liiga: Maaleja luvassa!

Perjantaina liigaa pelataan kolmen ottelun verran. Vihjeet isketään kahteen ennalta runsasmaalisimpiin kamppailuihin.

JYP – Pelicans

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,85

Valinta: JYP yli 2,5 maalia kerroin 2,05

JYP on vajonnut viimeaikaisten pelien myötä alempaan keskikastiin. Vieraskaukalossa JYPin peli on kulkenut paremmin kuin kotona, mutta kotivoitto Sportista saattaa nostaa kotijoukkueen mielialaa.

Pelicans on pelannut marraskuun ajan ailahtelevasti. Vierasjoukkue on kärsinyt myös runsaasti loukkaantumisista, mutta tällä hetkellä loukkaantumistilanne näyttää pitkästä aikaa hyvältä.

Jyväskylässä nähdään varmasti fyysistä pelaamista puolin ja tosin. Kotijoukkue haluaa varmasti heilutella runsaasti maaliverkkoja. Pelicansin sairastuvan tyhjenemisen myötä myös Pussinokilta löytyy ratkaisuvoimaa useamman kentän voimin.

Ässät – Kärpät

Valinta: Yli 4,5 maalia kerroin 1,98

Kärpät pelasi eilen tiukan kamppailun Lukkoa vastaan. Kärpät hallitsi ensimmäistä erää, mutta päästi kahden seuraavan erän aikana Lukon takaisin peliin mukaan. Kolmessa edellisessä ottelussa Kärpät on heilutellut maaliverkkoja peräti 12 kertaa.

Ässät kävi hakemassa keskiviikkona täyden pistepotin Turusta. Ottelua varjosti TPS-maalivahti Teemu Lassilan ulosajo ja Patapaidat ratkaisivat ottelun pelaamalla varsin hyvää ylivoimaa.

Kärpät joutuu otteluun lyhyellä varoitusajalla ja Ässillä on allaan hyvä vierasottelu. Lähtökohtiin peilaten ottelussa voi viisi maalia hyvinkin rikkoutua ja kotijoukkueella on realistinen sauma jopa voittoon.

Aiheeseen liittyvät uutiset