Liigavihjeet perjantain kierrokselle!

Kotoista Liigaa pelataan jälleen neljän, erittäin mielenkiintoisen ottelun verran. Ehdottomasti kiihkein kamppailu pelataan Lappeenrannassa, missä Saipa isännöi Kärppiä. Jyväskylässä HPK yrittää katkaista neljän ottelun tappioputkeaan JYPiä vastaan.

 

Saipa – Kärpät

Saipa ML 2,05

Vierasjoukkueet eivät tällä kaudella ole Kisapuistosta paljoa hakeneet. Kauden avauskamppailussa Kookoo sai puserrettua pisteen, mutta tämän jäljeen Kisapuistossa ovat kaatuneet niin HIFK kuin Ässätkin. Vaikka Kärpät onkin aivan eri tason joukkue kuin edellä mainitut, ei vierasjoukkueelle voi helppoa iltaa luvata.

Kummankin joukkueen sairastupa näyttää tyhjältä ja joukkueet lähtevät parhailla mahdollisella kokoonpanoilla otteluun. Saipa betsilapulla on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

 

JYP – HPK

JYP -1,5 kerroin 2,05

Vierasjoukkueelle ei voi kovin ruusuista vieraspeliä ennustaa viimeaikaisten otteiden perusteella. HPK painelee jo neljän ottelun tappioputkessa ja kurssi olisi käännettävä mahdollisimman nopeasti.

Maalivahtipeli ja viimeistely ovat olleet HPK:n murheenkryynejä tällä kaudella ja muutosta edellisestä ottelusta tuskin saadaa nopealla aikataululla.

JYP on ollut kotonaan murhaavan tehokas: seitsemän tehtyä ja vain yksi päästetty maali kahdessa kotiottelussa. Kotijoukkueen maalinsuulla aloittaa Veini Vehviläinen joka nollasi Pelicansin edellisessä ottelussa. JYP määrää tahdin kotonaan ja HPK joutunee statistin rooliin.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset