live stream urheilu tennis jalkapallo la liga khl nba nfl serie a

Internetin Live Stream -palvelut ovat ottaneet viime vuosina hurjia harppauksia ylöspäin, sillä tarjolla on täysin laillisia lähetyksiä maailman huippusarjoista.

Live Stream – katso urheilua ilmaiseksi netistä

Unibet-TV on ehkä urheilufanien yksi hienoimmista paikoista, sillä tarjolla on päivittäin älytön kasa suoria lähetyksiä lähes tulkoon kaikista lajeista. Live stream onkin aina tavoitettavissasi, sillä lähetykset toimivat niin kännykällä kuin tietokoneella. Mikäli olet vielä kiinnostunut vedonlyönnistä, niin pystyt pelien katsomisen ohella lyömään ottelusta myös live-vetoa.

Ehdottomasti tunnetuimmat sarjat palvelussa on jalkapallon Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Italian Serie A sekä Espanjan La Liga. Nämä kaikki ovat tarjolla kierros toisensa perään ilmaiseksi. Kaiken lisäksi suorat lähetykset tulevat jokaisesta ottelusta eikä vain kierroksen tietyistä kamppailuista. Cup-kilpailuista tarjonnasta löytyvät Englannin FA Cup sekä Liigacup että Espanjan Copa del Rey.

Muiden lajien puolelta täytyy ehdottomasti nostaa esiin koripallon NBA sekä jääkiekon MM-kisat, jotka ovat kahtena vuotena peräkkäin kuuluneet Unibet-TV:n tarjontaan. Jääkiekon puolelta on myös nostettava esiin Ruotsin SHL, KHL sekä jääkiekon Mestarien liiga eli CHL, mitkä kaikki näkyvät niin ikään live streamien kautta.

Tämän lisäksi tarjontaan kuuluvat niin tennis kuin snookerikin. Tarjonta on niin äärettömän monipuolinen, että oikeasti paras tapa on itse tutustua palveluun ja katsoa, että mitä kaikkea mielenkiintoista katsottavaa onkin tarjolla. Se on varmaa, että jatkossa sinun ei tarvitse miettiä tekemistä iltoihisi.

Lähetysten katsominen on täysin ilmaista, mutta se vaatii sen, että sinulla on Unibetin aktiivinen pelitili, josta löytyy saldoa vähintään 1 €.