Lontoon derby käynnistää Valioliiga -lauantain!

Valioliiga -lauantai palaa taas ruutuihin maaottelutauon jälkeen. Vilkas lauantai käynnistyy jo 14:30, kun Arsenal ja Tottenham iskevät yhteen Lontoon derbyssä.

Arsenal – Tottenham

Valinta: Tottenham draw no bet (2,15)

Arsenal ja Tottenham iskevät tänään yhteen Lontoon derbyssä. Arsenal on tällä hetkellä Valioliigassa kuudennella sijalla, kun vierasjoukkue Spurs on kolmantena, 23 pisteellä.

Gunners hävisi edellisellä Valioliiga -kierroksella Man Citylle 3-1. Gunnersin manageri Arsene Wenger kritisoi poikkeuksellisen suorasanaisesti tuomareita ottelun jälkeisessä haastattelussa. Mutinaan oli tällä kertaa aihetta sillä Citylle tuomittu rankkari oli hieman kyseenalainen. Myös Cityn 3-1 maali oli selvä paitsio, joten siinä mielessä Arsenal kärsi tuomareiden virheistä.

Virheellisistä tuomioista huolimatta City ansaitsi voittonsa. City oli ottelussa parempi ja Arsenal oli useaan otteeseen todella pahassa pulassa. Arsenal pystyi haastamaan Cityn vain ajoittain ja ainoastaan Cityn maalipaikkojen tuhlailu pelasti Gunnersin murskatappiolta.

Vierasjoukkue Spurs nappasi edellisellä kierroksella 1-0 voiton Crystal Palacesta. Spurs saa olla tyytyväinen kolmeen pisteeseen sillä Crystal Palace oli ottelussa jopa parempi osapuoli. Palace loi useita laadukkaita maalipaikkoja, mutta surkea viimeistely pelasti Spursin.

Mestarien liigan rasitus näkyi kotijoukkueen otteissa ja esitys oli varsin vaisu. Spursin ykköspyssy Harry Kane oli tässä ottelussa todella väsyneen oloinen eikä Spursin hyökkäyspeli lähtenyt muutoinkaan rullaamaan.

Tottenham on hävinnyt vain yhden seitsemästä edellisestä Lontoon derbystä. Täytyy kuitenkin huomioida, että Spursin kolme edellistä vierailua Emiratesilla on päättynyt 1-1 lukemiin.

Gunners on isketty tähän otteluun turhan suureksi ennakkosuosikiksi ja näin ollen me hyppäämmekin Spursin kelkkaan. Tasapelin riski on kuitenkin varsin suuri ja näin ollen ”turvaamme” vetoa draw no bet -valinnalla.

Muut Valioliiga -valinnat:

Crystal Palace – Everton yli 2,5 maalia (2,20)

Burnley (2,22)

Aiheeseen liittyvät uutiset