Lyö vetoa Australian Open -turnauksesta ja voita Wilson RF-tennismaila + vuoden pallot!

Kauden ensimmäinen Grand Slam -turnaus, Australian Open pelataan 15.-27.1. Vetovihjeet.com -sivuston ja Coolbetin järjestämä Australian Open –turnauksen korkein kerroin -kisa antaa sinulle mahdollisuuden voittaa Wilsonin RF97 -tennismailan sekä laatikollisen (18x4kpl) huippupalloja.

Australian Open

Melbournessa pelattava Australian Open avaa tenniksen Grand Slam –kauden. Monet maailmantähdistä kärsivät loukkaantumisista, joten nyt nuorilla tulevaisuuden tähdillä onkin mahtava paikka iskeä.

Niin on myös sinulla, sillä Vetovihjeet.com –sivuston ja Coolbetin yhteistyössä järjestämä Korkein Kerroin -kisa tarjoaa mahdollisuuden voittaa huippuluokan Wilson RF-tennismailan sekä laatikollisen palloja.

Miten pääsen mukaan kisaan?

 1. Lyö vähintään 5 € veto, joka sisältää vähintään yhden kohteen Australian Open -tennisturnauksesta.
 2. Lähetä kuvakaappaus osuneesta vedostasi osoitteeseen info@vetovihjeet.com.
 3. Jos voittava vetosi on kisan korkein kerroin, voitat kilpailun pääpalkinnon – Wilsonin RF-tennismailan sekä laatikollisen tennispalloja (18×4 palloa). Kisassa toiseksi sijoittunut palkitaan 100 € vedonlyöntibonuksella.

Palkinnot

 1. sija: Wilsonin RF97-tennismaila + 18x4kpl palloja.
 2. sija: 100 € vedonlyöntibonus.

Kilpailun säännöt & ehdot

 1. Kisaan osallistuvan vedon minimipanos on 5 €.
 2. Kilpailu on voimassa 15.1. – 28.1. klo 17:00.
 3. Vedossa pitää olla mukana vähintään yksi kohde Australian Open -tennisturnauksesta (Naisten tai miesten pääsarja, ei karsintoja). Veto voi olla mikä tahansa Australian Openin kohde (Ottelun voittaja, sidebets, live- tai ennen ottelun alkua lyöty veto).
 4. Kisaan osallistuvien vetojen määrää ei ole rajattu. Palkinnot on kuitenkin rajattu yhteen voittoon per kilpailija. Mikäli voitat useammalla kilpailuun osallistuvalla vedolla, näistä vedoista vain korkein kerroin lasketaan mukaan. Järjestelmissä vain korkeimmalla kertoimella voittanut veto lasketaan mukaan kilpailuun.
 5. Jos useammalla kuin yhdellä asiakkaalla on täysin sama korkein voittava kerroin (2 desimaalin tarkkuudella), voittajaksi määräytyy aiemmin vedon asettanut pelaaja.
 6. Tulostaulukko päivitetään kampanjasivulle päivittäin.
 7. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jolla on lyöty koska tahansa vähintään 10 € edestä vetoja.
 8. Lyhyet kommentit, joita voidaan käyttää Coolbetin kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.
 9. Osallistumalla kilpailuun, annat Vetovihjeet.comille oikeuden tarkistaa kohdissa yksi ja seitsemän mainitut pelivaatimukset Coolbetilta.
 10. Vetovihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset