Lyö vetoa Coolbetilla – voita 2 hengen matka Mestarien liigan finaaliin!

Euroviisu-vihjeet

Mestarien liiga jatkuu tiistaina ja sen kunniaksi Coolbet järjestää arvonnan, jossa pääpalkintona on mahtava kahden hengen matka 3.6. pelattavaan Mestarien liigan finaaliin.

Tiistaina jatkuvissa Mestarien liigan pudotuspeleissä on mukana vielä 16 joukkuetta. Kesäkuun alun finaaliin on siis vielä matkaa, mutta Coolbetin kisasta voit voittaa itsellesi ja ystävällesi jo hyvissä ajoin paikan Cardiffin Millenium Stadiumilla pelattavaan finaaliin.

Kahden hengen matkapalkinto sisältää:

– Lennot kotimaan lentokentältä – Suomessa lähtö Helsinki-Vantaalta

– 2 yötä 3-tähden hotellissa Cardiffissa tai sen lähellä (aamupala sisältyy).

– Otteluliput Mestarien liigan finaaliin, joka pelataan 3.6.2017

Voittaja voi vaihtaa matkapalkinnon käteiseksi, jolloin hän saa pelitililleen 4000 € ilman kierrätysvaatimusta. Johtuen lippujen sekä hotellin saatavuudesta, matkapalkinto pitää tilata viimeistään 1.3. Jos voittaja ei ilmoita tähän mennessä matkan tilauksesta, hänen pelitililleen maksetaan 4000 € matkapalkinnon sijasta.

Näin pääset mukaan arvontaan

  1. Vahvista osallistumisesi Coolbetin kampanja-sivulta
  2. Lyö vetoja 25€ edestä, jotka sisältävät Mestarien liigan 14.-15.2. ja/tai 21-22.2. pelattavia otteluita. Voit lyödä useampia vetoja (ennen ottelun alkua tai live-vedosta) kunhan panoksien yhteenlaskettu määrä on vähintään 25 €.
  3. Olet mukana arvonnassa!

Säännöt ja ehdot

1) Asiakkaat, jotka ovat vahvistaneet kampanjaan osallistumisen ja lyöneet vähintään 25 eurolla vetoja 10.-22.2. välisenä aikana, osallistuvat arvontaan. Hyväksyttyjen vetojen tulee sisältää Mestarien liigan ottelu/otteluita.

2) Vain osallistumisen vahvistamisen jälkeen lyödyt vedot lasketaan mukaan tähän kampanjaan.

3) Jotta Coolbet voi maksaa palkinnot, voittajien pelitilit tulee olla avoinna (ei suljettu) 23.2. Suljetut pelitilit eivät voi voittaa palkintoa.

4) Kampanja on avoinna suomalaisille, ruotsalaisille, norjalaisille ja virolaisille asiakkaille.

 

5) Vedonlyöntibonukset maksetaan voittajien pelitileille yhden arkipäivän kuluessa arvonnasta. Vedonlyöntibonus tulee kierrättää 6 kertaa vähintään 1,5 kertoimella 30 päivän sisällä. Katso Coolbetin vedonlyönnin bonussäännöt. 1 € bonus vastaa 10 NOK/SEK ja 1 USD.

6) Ilmaiskierrokset maksetaan voittajien pelitileille yhden arkipäivän kuluessa arvonnasta. Ilmaiskierrokset ovat voimassa 7 päivää, eivätkä ilmaiskierrosten voitot sisällä kierrätysvaatimusta.

Tästä mukaan arvontaan!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset