Lyon ja Monaco kohtaavat Coolpickz -kierroksella!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -kierroksella on viikonloppuna luvassa monta hienoa kamppailua. Newcastle taistelee putoamista vastaan Valioliigassa.kun sarjataulukon toisessa päässä kohtaavat Manchester City ja Arsenal, jotka kamppailevat teoriassa jopa Valioliigan kakkostilasta. Leicester pääsee huudattamaan kotiyleisöään, kun Everton saapuu mestaruuden varmistaneen kettulauman vieraaksi. Me otamme tarkasteluun Ligue 1:sen kärkipään kamppailun Lyon – Monaco ja sen lisäksi pureudumme Norjan pääsarjan otteluun Brann – Start.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Lyon – Monaco

Valinta: X

Ranskassa pelataan erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun toisena sarjassa majaileva Lyon isännöi kolmantena olevaa Monacoa. Sarjataulukossa erittäin tasaväkisten joukkueiden kohtaaminen on kyseessä, sillä joukkueet ovat tasapisteissä, Lyon on sarjan toiseksi paras kotijoukkue ja Monaco taas sarjan toiseksi paras vierasjoukkue.

Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet varsin tasaisia, kun tarkastellaan historiaa. Pisteet ottelusta ovat erittäin tärkeät ja Lyon lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Monacolta on sivussa tärkeitä pelaajia, kuten kapteeni Jérémy Toulalan ja Portugalin pystytukka Fábio Coentrão. Uskotaan että Monaco pelaa tarkasti ja voisi jopa tyytyä tasapeliin.

Brann – Start

Valinta: 1 ja alle 2,5 maalia

Norjassa on pelattu kahdeksan kierrosta Start on juuttunut sarjataulukossa jumboksi. Brann on aloittanut kautensa paremmin ja joukkue onkin viidentenä sarjassa. Kolmesta kotiottelustaan Brann on voittanut kaksi ja kerran se on joutunut tyytymään tasapeliin. Näissä kolmessa ottelussa maaleja on nähty vain kolme kappaletta ja kaikki maalit on tehty kotijoukkueen toimesta.

Kuten mainittu, Start on sarjan jumbona ja varsinkin vieraskentällä peli on ollut takkuista. Start on pelannut kolme vierasottelua ja saldona on yksi piste eikä yhtään tehtyä maalia. Nihkeän jakson uskotaan jatkuvan ja vähämaalinen ottelu tulee kääntymään Brannin voitoksi.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 6.5.

Aiheeseen liittyvät uutiset