Maanantain MLB-valinnat!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Jälleen uusi viikko ja uudet MLB-valinnat. Viikko avataan tällä kertaa kahdella betsillä. Molemmissa valinnoissa odotellaan paljon juoksuja.

Kansas City – Baltimore

Valinta: Yli 7 juoksua (1,72)

Kansas City palaa tänään kotistadionilleen vieraskiertueensa jälkeen. Kansas City on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan ja joukkue on iskenyt näissä peleissä komeat 14 juoksua.

Kansas Cityn syöttökummulla aloittaa Kris Medlen, jolle illan ottelu on kauden ensimmäinen startti. Medlen on pelannut aiemmin tällä kaudella ”bullpenin” roolissa, joten miehen kunto on pieni arvoitus.

Vierasjoukkue Baltimore koettaa välttää viidennen perättäisen tappionsa. Vieraat hävisivät Twinsille kotonaan neljä ottelua putkeen ja nyt edessä on pitkä vieraskiertue.

Oriolesin kummulle astelee Ubaldo Jimenez, jolle on isketty kymmenessä edellisessä syöttövuorossa seitsemän juoksua. Jimenezillä on ollut vaikeuksia vierasotteluissa ja kun ottelut Kansas Cityä vastaan eivät ole sujuneet kovinkaan hyvin niin miehen vire on suuri arvoitus.

Kansas City on esittänyt vahvaa lyöntipeliä edellisissä otteluissa, mutta myös Oriolesin lyöntiosastolla on potentiaalia. Molempien joukkueiden kummulla aloittaa syöttäjä, jonka vire on pieni arvoitus, joten runsasjuoksuista ottelua odotellaan!

Muut valinnat:

Reds – Tigers yli 8 juoksua (1,71)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset