Maanantain NHL-vihjeet: Yön merkki on 1

veikkausvihjeet /NHL | Vvihjeet.com

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan ainoastaan kaksi NHL-ottelua, kun Chicago Blackhawks kohtaa kotonaan Calgary Flamesin ja Montreal Canadiens isännöi puolestaan Philadelphia Flyersia. Seuraavassa meidän NHL-vihjeet kierrokselle.

Yön NHL-vihjeet

Chicago on aloittanut kauden hieman vaihtelevasti. Jokainen lätkää seuraava kuitenkin tietää, että Blackhawks löytyy tälläkin kaudella sarjan kärkipäästä. Päivän vastustaja, Calgary Flames, puolestaan on aloittanut kautensa valitettavasti odotetun heikosti. Joukkue majailee konferenssinsa häntäpäässä eikä tuleva yö ainakaan tule parantamaan tilannetta. Chicago on myös tunnetusti hyvä kotijoukkue.

Toisessa ottelussa pirteästi kauden aloittanut Montreal kohtaa joka vuonna ”yhtä hyvän” Philadelphia Flyersin. Sori vaan Philadelphia-fanit, mutta teidän joukkue on tänäkin vuonna suhteellisen heikko. Varsinkin tänään oranssinutuille tulee pitkä ilta, kun valtavan kotiedun omaava Montreal laittaa Carey Pricen paluun johdolla hommat isoksi. Montreal on iso suosikki.

Nice to know

Keskimäärin noin 70-80% NHL-otteluista päättyy kotivoittoon, viimeistään rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi. Tällä kaudella tuo tilasto on tasan 70%, joten kotijoukkueet ovat olleet tänäkin vuonna vahvoilla.

Tähän tilastoon on varsinkin tänään jälleen vankka luottaminen, sillä kumpikin kotijoukkue lähtee omaan otteluunsa suosikkina. Vielä kun kotijoukkueiden kertoimet Coobetilla huitelevat markkinoiden kärjessä – on helppo työ nasauttaa eurot tänään Chicagolle sekä Montrealille.

nhl-vihjeet | Vvihjeet.com

NHL-kohteisiin Coolbetilla!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset