Maanantain tuplaus Tapparan ja Valencian käsissä!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää vuoden ensimmäinen tuplaus meikäläisen osalta. Parin viikon Miamin loma teki terää ja nyt ollaan taas iskussa. Tuplaus käynnistetään tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla, joista yksi on mukana Coolbetin tuplaus-kampanjassa.

Tuplaus käyntiin kolmen lapun voimin

Maanantai ei tarjoile kovinkaan paljon herkullisia tuplauskohteita, joten jouduimme turvautumaan hieman poikkeuksellisesti jääkiekkoon. Illan ainoassa Liiga -ottelussa Jukurit kohtaa kotonaan Tapparan. Vierasjoukkueelle tarjoillaan tänään tasan 2,00 kerrointa, joten tämä sopii mukavasti tuplauslapulle. Tällä lapulla osallistutaan myös Coolbetin tuplaus-kampanjaan. Kirjoitimme kyseisestä kamppailusta aiemmin vihjeen ja sieltä löytyy kattavampia perusteluja tästä kohteesta.

Päivän muut kohteet on poimittu jalkapallon puolelta. Moni saattaa pitää Valencian yli 1,5 maalia -valintaa hieman rohkeana sillä Valencian esitykset ovat olleet tällä kaudella varsin heikkoja. Valencia on kuitenkin onnistunut tekemään maaleja hyvinkin mukavasti ja joukkue onkin jäänyt viimeksi ilman maalia lokakuun alussa.

Kotijoukkue Osasuna on sarjataulukon viimeisenä ja 16 La Liga -ottelusta on kasassa vain yksi voitto ja seitsemän pistettä. Joukkue on hävinnyt sarjassa peräti kuusi ottelua peräkkäin.

Osasunalla on ollut suuria vaikeuksia maalinteossa sillä joukkue on onnistunut tekemään vain yhden osuman viidessä edellisessä ottelussa. Ongelmat korostuvat puolustuspäässä nimittäin Osasuna on päästänyt viidessä edellisessä La Liga -ottelussaan 13 maalia.

Vaikka Osasunalla on tänään kotietu puolellaan niin Valencia on selkeä suosikki tässä ottelussa. Valencian suoraa voittoa ei välttämättä uskalla pelata surkean puolustuspelaamisen takia, mutta hyökkäyspäässä homma toimii. Uskotaan tänään Valenciaan ja isketään rohkeasti yli 1,5 maalia yhdelle tuplauslapulle.

Päivän ensimmäinen kohde Qatarissa alkaa jo klo 17:25, joten olkaa tarkkana ettei ensimmäinen kohde livahda ohitse!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset