Marraskuun viimeinen tuplaus liikkeelle!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika napauttaa marraskuun viimeinen tuplaus tulille.Tällä viikolla projekti käynnistetään kolmella 20€ suuruisella lapulla. Viime viikon projekti jäi vaiheeseen kolme, kun Napoli ei saanut maaleja aikaiseksi lukuisista mahdollisuuksista huolimatta.

Marraskuun viimeinen tuplaus

Joulu lähenee kovaa vauhtia ja nyt on aika käynnistää marraskuun viimeinen tuplaus. Viime viikolla homma tyssäsi keskiviikkoon, kun Napoli ei onnistunut maalinteossa Mestarien liigan -ottelussa Dynamo Kyivia vastaan. Tällä viikolla projekti käynnistetään tuttuun tapaan kolmella lapulla.

Tänään suuntaamme lappusten kanssa Italiaan, Puolaan, Ranskaan sekä Hollantiin. Italiassa pelataan mielenkiintoinen kamppailu Interin ja Fiorentinan välillä. Fiorentina on ollut mukavassa tikissä viime aikoina, joten uskoisin että tulemme näkemään tänään vauhdikkaan ja maalirikkaan ottelun.

Ranskasta lapulle valikoitui mielenkiintoinen kohde ”kakkosliigasta”. Stade Reims kohtaa tänään kotikentällään Niortin. Vierasjoukkue Niort on isketty ottelussa selkeään altavastaajan asemaan, mutta kannattaa huomioida että Niort on napannut 13 pistettä viidestä edellisestä ottelustaan ja joukkue löytyy kuntopuntarin kärkipaikalta.

Reims on ollut vahva kotikentällään ,mutta nyt joukkue on kahden ottelun tappioputkessa. Kahdessa edellisessä ottelussa maaliero näyttää lukemaa 0-5, joten puolustuslinjassa on ollut hieman ongelmia. Reims on tästä huolimatta edelleen ottelun ennakkosuosikki, mutta vierasmaali on edelleen hyvinkin todennäköinen mukavalla 1,66 kertoimella.

Projekti käynnistetään alla olevien lappujen voimin. Tervetuloa mukaan!

tuplaus-paiva1

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset