Merseysiden derby kruunaa Coolpickz -kierroksen!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierrokselle on saatu mukavasti Valioliigaa viikinkifutiksen seuraksi. Kierrokselta löytyy myös pelejä Espanjasta ja yksi kohde Italiasta. Me suuntaamme katseet Espanjaan, jossa Atletico Madrid jatkaa hyviä otteitaan ja kierroksen kruunaa Merseysiden derby, jossa kohtaavat Liverpool ja Everton.

Huomioi tämä kohde tältä Coolpickz -kierrokselta:

Liverpool – Everton

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia

Merseysiden derbyssä kohtaavat kaksi tämän kauden alisuorittajaa kun keskikastiin juuttuneet Liverpool ja Everton iskevät yhteen Anfieldillä.

Liverpool on kaivanut kuitenkin jostain uuden vaihteen silmään ja joukkue on lähtenyt hurjaan loppukiriin kauden lopun häämöttäessä. Eurooppa-liiga on Liverpoolin päätavoite viimeisille viikoille kaudesta, mutta paikallisottelua ei saa hävitä.

Everton on vaeltanut koko kauden varjojen mailla raapien tylsiä tasureita plakkariin. Huomenna ei hyvä heilu kun otetaan huomioon Liverpoolin vire ja se tosiasia että Everton on viimeksi poistunut voittajana Anfieldiltä vuonna 1999.

Athletic Bilbao – Atletico Madrid

Valinta: 2

Atletico on noussut Espanjan liigassa tasapisteisiin Barcelonan kanssa kun sarjaa on enää viisi kierrosta jäljellä. Tico on ollut hyvässä kunnossa ja pudottihan joukkue Barcelonan Mestarien liigasta viime viikolla. La Ligan paras vierasjoukkue matkaa Bilbaon vieraaksi San Mamésiin, josta Atletico on poistunut voittajana viimeiset kolme kertaa.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 19.4.

Aiheeseen liittyvät uutiset