Mestarien liiga 13.9: Keskiviikon pelit Monacon ja Napolin kautta!

Mestarien liigan -lohkovaihe potkaistiin eilen käyntiin tuskaisen pitkän odotuksen päätteeksi. Mestarien liiga jatkuu meidän onneksemme myöskin tänään, kun loput 16 joukkuetta on tänään tulessa.

RB Leipzig – Monaco

Valinta: Monaco +1 (2,05)

RB Leipzig pelaa tänään seurahistoriansa ensimmäisen Mestarien liiga -ottelun loppuunmyydyllä Red Bull Arenalla. Tunnelma on varmasti katossa niin katsomossa kuin kentälläkin. mutta riittääkö se tänään kovan Monacon lyömiseen?

RB Leipzig sai ottelun alla huonoja uutisia, kun joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Naby Keita ei pysty tänään pelaamaan. Leipzigin valmentaja Ralph Hasenhüttl totesi lehdistötiedotteessan, että Keitan pelaamiseen tarvittaisiin pieni ihme, mutta mies voidaan kuitenkin korvata.

Valmentaja Hasenhüttl:n lausunnosta huolimatta kotijoukkueella ei ole samantasoista kaveria keskikentälle, kuin Keita, joten menetys on todella tuntuva.

RB Leipzigilta puuttuu tänään kokoonpanosta Keitan lisäksi puolustaja Marvin Compper, mutta hänen poissaolonsa ei vaikuta joukkueen avauskokoonpanoon merkittävästi. Myös taitavan laiturin, Emil Forsbergin pelaaminen oli vielä päivällä hieman epävarmaa sairastumisen takia, mutta mies on merkitty avauskokoonpanoon. Jää arvoitukseksi onko Forsberg täydessä iskussa.

Vierasjoukkue Monacossa on tapahtanut paljon muutoksia siirtoikkunan aikana. Silva ja Mendy karkasivat Man Cityyn ja nuori superlupaus Mbappe siirtyi kilpailija PSG:n riveihin. Myös Bakayoko jätti Monacon ja siirtyi Chelseaan.

Edellä mainitut menetykset olisivat kovia mille tahansa joukkueelle, mutta täytyy muistaa, että Monaco on saanut hyviä pelimiehiä lähteneiden miesten tilalle.

Monaco on aloittanut kautensa erittäin vahvasti vaikka joukkue hävisikin edellisellä Nicelle peräti 4-0. Joukkueen kokenut kapteeni Radamel Falcao on ollut hurjassa vireessä alkukaudella ja mies on iskenyt Ranskan liigassa peräti seitsemän maalia.

Tänään Monaco joutuu tulemaan toimeen ilman Thomas Lemaria, joka ei ole vielä pelikunnossa ja se tuo pienen loven Monacon hyökkäyspeliin.

RB Leipzig on naulattu tässä ottelussa hurjan suureksi ennakkosuosikiksi ja me emme täysin allekirjoita tätä väitettä sillä Monaco on edelleen erittäin laadukas joukkue ja se taistelee tälläkin kaudella hyvistä sijoista Mestarien liigassa.

Molemmilta joukkueilta löytyy kovassa viressä oleva hyökkääjä, joten saa nähdä onko Timo Werner tänään kovemmassa vedossa kuin kokenut Falcao.

Monaco +1 (2,05) kertoimella kelpaa peleihin loistavasti sillä ottelu tulee olemaan erittäin tasainen. Me nappaamme rohkeasti kokeiluun myös Monacon suoran voiton jolle tarjoillaan tällä hetkellä peräti 4,10 suuruista kerrointa.

Muut Mestarien liiga valinnat:

Napoli (2,05)

Monaco (4,10)

Tottenham – Dortmund alle 3 maalia (1,80)

Tästä Coolbetin UCL -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset