Mestarien liiga 14.03: Venyykö Chelsea Camp Noulla?

Julkaissut:
Päivitetty: maaliskuu 14, 2018
Mestarien liiga-vihje

Mestarien liiga tarjoilee meille tänään vielä yhden kamppailun kun Barcelona ja Chelsea kohtaavat Camp Noulla. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Englannissa 1-1 tasapeliin, mutta pystyykö Chelsea haastamaan Barcelonan myös vieraskentällä?

Barcelona – Chelsea

Valinta: Alle 3 maalia (1,76)

Ensimmäinen ottelu oli varsin tasainen. Chelsea onnistui paineistamaan Barcelonaa loistavasti ja vieraat olivat ajoittain suurissa vaikeuksissa. Chelsealla oli ottelussa enemmän paikkoja kuin Barcelonalla, mutta tolpat olivat Espanjalaisten puolella. Barcelona onnistui kampeamaan pelin tasoihin aivan ottelun lopussa, Chelsean karmean virheen päätteeksi. Lionel Messin tekemä vierasmaali saattoi maksaa Chelsealle jatkopaikan.

Tämän illan ottelun asetelmat ovat selkeät. Vierasjoukkue Chelsea tarvitsee maalin – Barcelona ei. Vaikka Chelsean on pakko tehdä tänään maali niin en jaksa uskoa että Chelsea lähtee hakemaan yltiöpäisesti maalia heti ottelun alkuhetkillä. Barcelona tulee pitämään palloa hyvinkin todennäköisesti enemmän kuin Chelsea, mutta vierasjoukkue keskittyy vastahyökkäyksiin. Myöskään Barcelona ei tarvitse maalia heti ottelun avausjaksolla, joten ei olisi yllätys mikäli puoliajalle siirryttäisiin 0-0 lukemissa.

Barcelona ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan Camp Noulla. Barca on päästänyt La Ligassa kuusi maalia tämän kauden kotiotteluissa, joten meno on ollut vakuuttavaa. Tästä tilastosta voi kiittää Ernesto Valverdea, joka on tuonut Barcelonan peliin hurjasti lisää nöyryyttä etenkin puolustuspeliin. Barcelona on kotikentällään ottelun suosikki, mutta Chelsea osoitti vaarallisuutensa Englannissa. Ottelun lähtökohdat huomioiden, alle 3 maalille tarjottu (1,76) kerroin kelpaa tämän illan peleihin.

Muut Mestarien liiga-valinnat

Chelsea yli 3,5 kulmapotkua (1,90)

 

Tästä Coolbetin jalkapallo-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

Facebook-kampanja

Facebookissa laitetaan todella kovia palkintoja jakoon mikäli meidän Facebook ryhmässämme on vähintään 2000 jäsentä perjantaihin (16.03) klo 17:00 mennessä. Jos ryhmässä on 2000 jäsentä edellä mainittuun aikamääreeseen mennessä, lähtee seuraavan kisan palkinnoksi 2 VIP-lippua Helsingissä pelattavaan Winnipeg-Florida-otteluun. Jos ryhmässä on 5000 jäsentä edellä mainittuun aikamääreeseen mennessä, lähtee jakoon myös kahden hengen matka jalkapallon MM-kisoihin!

Palkinnot ovat siis käytännössä jokaisen ryhmässä olevan omissa käsissä. Eiköhän kasvateta ryhmää ja laiteta samalla kunnon palkinnot jakoon! Pääset mukaan Facebook-ryhmään TÄSTÄ!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide