Mestarien liiga 14.9: Muhiiko Lyonin illassa yllätys?

Mestarien liiga -kausi potkaistiin eilen käyntiin toden teolla. Kierroksesta jäi mieleen ainakin Edinson Cavanin käsittämätön maalipaikkojen tuhlailu, Lionel Messin hattutemppu sekä Barcelonan 7-0 voitto Celticistä. Tänään Mestarien liiga -ottelut jatkuvat yhdeksän otteluparin voimin.

Lyon – Dinamo Zagreb

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,87) / Dinamo Zagreb/Tasapeli (2,17)

Ranskassa kotijoukkue Lyon kohtaa tänään Dinamo Zagrebin. Lyon on asetettu oikeutetusti ottelun ennakkosuosikiksi, mutta meidän mielestämme Lyonissa saatetaan nähdä tänään kierroksen suurin yllätys.

Lyon on aloittanut kautensa kahdella tappiolla ja kahdella voitolla, mutta huolestuttavaa on se, että oma verkko on heilunut näissä otteluissa peräti seitsemän kertaa. Puolustuspeliäkin suuremmaksi ongelmaksi saattaa tänään muodostua loukkaantumishuolet. Lyonin kokokoonpanosta ovat tänään poissa mm. Kalulu, Lacazette, Fekir, Valbuena, Grenier sekä Jallet. Etenkin ykköspyssy Lacazetten puuttuminen tuo ison loven Lyonin hyökkäyspeliin.

Vierasjoukkue Zagreb lähtee otteluun selkeästä altavastaajan asemasta, mutta tänään joukkueella saattaa olla yllättävänkin suuri mahdollisuus yllätykseen. Lyon joutuu aloittamaan ottelun hurjimpien huhujen mukaan 3-5-1-1 taktiikalla ja se tulee lisäämään Lyonin haastetta entisestään. Lyonin itseluottamus ei ole parhaalla mahdollisella tasolla ja kun tähän lisätään vielä fakta, joka kertoo Lyonin hävinneen kaikki viime kauden Mestarien liiga -kotiottelut niin me olemme valmiita hyppäämään tänään Zagrebin kelkkaan.

Muut valinnat:

Porto (1,71)

Juventus yli 1,5 maalia (1,65)

Leverkusen – CSKA yli 2,5 maalia (1,85)

Mestarien liiga -betsit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset