Mestarien liiga 15.2: Napoli haastaa Real Madridin!

Mestarien liiga -ottelut jatkuvat keskiviikkona kahden ottelun voimin. Eilisellä kierroksella nähtiin kova yllätys kun PSG kaatoi kotikentällään Barcelonan peräti 4-0 fantastisen esityksen päätteeksi.

Real Madrid – Napoli

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,70)

Valinta: Real Madrid voittaa & molemmat joukkueet tekevät maalin (3,00)

Real Madrid kohtaa tänään Santiago Bernabeulla Napolin. Isännät lähtevät otteluun ennakkosuosikin asemasta, mutta Napolia ei kuitenkaan sovi aliarvioida.

Real on pelannut tähän mennessä hienon kauden ja joukkue johtaa La Ligaa tällä hetkellä yhdellä pisteellä vaikka Real on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin sarjassa toisena oleva Barcelona. Madrid saa tänään jalkeille hyvän kokoonpanon ja avauksen miehistä ainoastaan Gareth Bale on sivussa illan ottelusta.

Vierasjoukkue Napoli taistelee Serie A:n voitosta yhdessä Juventuksen ja AS Roman kanssa. Napoli on tällä 18 ottelun mittaisessa tappiottamassa putkessa kun puhutaan virallisista otteluista.

Napolin hyökkäyspeli on toiminut tällä kaudella pelottavan hyvin ja se on joukkueen ehdoton vahvuus. Toiseksi vahvuudeksi täytyy laskea joukkueen pelityyli joka muodostuu parhaimmillaan maagisesta vastahyökkäyspelistä. Lisäksi Napoli pystyy tarvittaessa pitämään palloa hallussaan pitkiäkin ajanjaksoja ja se tulee olemaan tärkeä asia tämänkin illan ottelussa sillä Real on vetäytynyt välillä yllättävänkin alas Zidanen aikakaudella.

Napolin valmentaja Maurizio Sarri kertoi ottelun alla, että Napoli ei lähde tänään peruuttelemaan joten luvassa on hurja taisto kahden kovan joukkueen välillä. Real on ottelun suuri suosikki kotietunsa turvin, mutta uskomme vahvasti että Napoli kykenee tekemään tänään maalin. Tästä syystä btts-veto (1,70) kertoimella napataan lapulle mukaan. Isompaa kerrointa haettaessa btts+Realin voitto antaa meille jo (3,00) kertoimen.

Muut valinnat:

Bayern Munchen – Arsenal alle 3 maalia (1,74)

Elsed Hysaij saa varoituksen (3,20)

Granit Xhaka saa varoituksen (2,55)

Voita 2 hengen matka mestarien liigan -finaaliin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset