Mestarien liiga 17.2: Real Madrid vierailee Stadio Olimpicolla

Mestarien liiga jatkui eilen kahden ottelun voimin pitkän tauon jälkeen. Pitkähkö odotus palkittiin toden teolla sillä PSG:n ja Chelsean välinen ottelu ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Tänään ”chämppärissä” pelataan kaksi kamppailua eiliseen tapaan. Me suuntaamme katseemme Stadio Olimpicolle, missä AS Roma isännöi Real Madridia.

AS Roma – Real Madrid

Valinta: Real Madrid (1,85)

Kotijoukkue Roman otteet ovat parantuneet viime aikoina Serie A:ssa. Roma on voittanut neljä edellistä otteluaan ja lisäksi Italialaiset ovat onnistuneet tekemään vähintään kaksi maalia näissä otteluissa. Tänään vastus kuitenkin kovenee hurjasti sillä Los Blancos vierailee Italiassa.

Romalle iskettiin Mestarien liigan lohkovaiheessa peräti 16 maalia ja Italialaiset onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana vain kotiottelussa Batea vastaan. Toisaalta Roma onnistui maalinteossa jokaista lohkon joukkuetta vastaan, joten tulivoimaa löytyy, kun sitä tarvitaan.

Vierasjoukkue Real Madridin otteet La Ligassa ovat olleet vakuuttavia Rafael Benitezin lähdön jälkeen. Tänään joukkueen uusi valmentaja ja seuralegenda Zinedine Zidane luotsaa joukkuettaan ensimmäistä kertaa Mestarien liigassa.

Real ei hävinnyt lohkovaiheessa kertaakaan. Ainoa pistemenetys sattui Ranskanssa PSG:n vieraana, kun pisteet jaettiin 0-0 tuloksen jälkeen. Real päästi lohkovaiheessa vain kolme maalia.

Real lähtee otteluun suosikin asemasta, mutta joukkueen pienimuotoinen haparointi vieraskentillä tasoittaa asetelmia jonkin verran. Real on päästänyt vähintään yhden maalin neljässä edellisessä La Liga -ottelussaan, joten nollapelin pitäminen Stadio Olimpicolla on kovan työn takana.

Kotijoukkue Roma saattaa joutua pelaamaan tänään ilman Daniele De Rossia sekä Fransesco Tottia. Molempien pelaaminen on epävarmaa ja etenkin De Rossin mahdollinen poissaolo on paha takaisku Romalle.

Vierasjoukkue Realin kokoonpanosta puuttuvat tänään ainakin Bale sekä Pepe. Lisäksi Marcelon pelaaminen on vielä epävarmaa. Marcelon poissaolo heikentää Realin puolustuslinjaa, mutta mies on korvattavissa.

Uskon vahvasti, että Roma pystyy tekemään tänään vähintään yhden maalin Realin verkkoon. Se ei kuitenkaan tule riittämään sillä vierailijat ovat tällä hetkellä todella kovassa iskussa. Realin voitolle tarjottu (1,85) kerroin kelpaa peleihin mainiosti ja se napataankin kiinni hymyssä suin.

Muut valinnat:

Real voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin (3,25)

Gent, tasapeli ei vetoa (2,30)

Eniten kortteja, Roma (1,94)

Laukaukset maalia kohti, Real -2,5 (2,25)

Ronaldo tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta (7,00)

Pjanic tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta (10,00)

UCL -kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset