Mestarien liiga 23.2: Pystyykö Arsenal haastamaan Barcelonan?

Mestarien liiga jatkuu taas tänään ja tällä kertaa kattaus ei jätä ketään kylmäksi. Englannissa Arsenal isännöi Barcelonaa ja Italiassa nähdään jättiläisten kohtaaminen, kun Juventus kohtaa kotonaan Bayern Munchenin.

Arsenal – Barcelona

Valinta: Barcelona (1,92)

Arsenalin arpaonni oli tällä kertaa karmea sillä joukkue kohtaa tänään tulikuuman Barcelonan. Arsenal taistelee vielä tosissaan Valioliigan mestaruudesta ja joukkue on ollut kelpo iskussa viime aikoina.

Arsenal lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, mutta toisaalta joukkueen on pakko raapia kotiottelustaan hyvä tulos sillä vieraspeli Barcelonaa vastaan tulee olemaan melkoinen puolustustaistelu.

Arsenalin hyökkäyskalusto pystyy haastamaan Barcelonan puolustuksen Özilin, Giroudin sekä Sanchezin johdolla, mutta joukkueen suurimmat huolenaiheet ovat puolustuspäässä.

Arsenalin puolustuslinjaa johtavat tänään Per Mertesacker sekä Laurent Koscielny. Mertesacker pärjää varmasti pääpalloissa, mutta mies tulee olemaan tänään suurissa vaikeuksissa Barcelonan hyökkääjien kanssa.

Vierasjoukkue Barcelona on tällä hetkellä suorastaan maagisessa iskussa. ”Blaugranan” hyökkäyskolmikko SuarezMessiNeymar tekee karmeaa jälkeä illasta toiseen enkä jaksa uskoa, että siihen tulisi tänään muutosta.

Barcelona ei tarvitse murskavoittoa illan ottelusta, mutta en myöskään jaksa uskoa, että joukkue lähtisi peruuttelemaan missään vaiheessa. Vieraiden tekeminen on tällä hetkellä niin kovalla tasolla etten yksinkertaisesti jaksa uskoa, että Arsenal pystyy haastamaan Barcelonaa edes kotiottelussaan. Vieraiden voitolle tarjottu kerroin (1,92) on se verran kova, että se on otettava talteen.

Muut valinnat:

Arsenal yli 2,5 korttia (2,10)

Juventus – Munchen, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,98)

Neymar tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta (7,50)

Coquelin saa kortin (2,00)

Marchisio saa kortin (3,50)

Vidal saa kortin (2,90)

Mertesacker saa kortin (5,50)

Rakitic tekee maalin (6,75)

UCL-vihjeet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset