Mestarien liiga 24.2: Atletico puolustaa PSV:n nurin!

Ehkäpä se suurin ja kaunein hymni raikuu jälleen viheriöillä ja televioissa, kun Mestarien liiga jatkuu tänään kahdella ottelulla. Hollannissa PSV isännöi Atletico Madridia ja toisessa kamppailussa Man City matkustaa Kiovaan Dynamo Kyivin vieraaksi.

PSV – Atletico Madrid

Valinta: Atletico Madrid (1,90)

Valinta: Atletico voittaa & ottelussa tehdään alle 2,5 maalia (3,80)

Kotijoukkue PSV eteni lohkovaiheesta jatkoon jopa hieman yllättäen. Joukkue jätti taakseen mm. Man Utd:n sekä CSKA Moskovan.

PSV dominoi tällä hetkellä Hollanin liigaa yhdessä Ajaxin kanssa. PSV on hävinnyt kotimaan liigassa vain kertaalleen 24 pelatun ottelun jälkeen. Tänään vastus tulee olemaan kuitenkin huomattavsti kovempi, kuin kotimaassa ja hyvä tulos vaatii joukkueelta täydellistä suoritusta.

Vierasjoukkue Atletico Madridin joukkue on muuttunut paljon kahden vuoden takaisesta Mestarien liigan finaalista sillä joukkueessa on enää viisi kyseissä ottelussa pelannutta pelaajaa. Suurista muutoksista huolimatta Diego Simeonen johdattaman Atleticon suurin vahvuus on edelleen puolustuspelaamisessa.

Atletico eteni lohkovaiheesta jatkoon voitettuaan oman lohkonsa selvästi. Atletico päästi kuudessa lohkovaiheen ottelussaan vain kolme maalia, joten ”Ticon” puolustuspeli on totutusti kunnossa. Joukkue on päästänyt myös La Ligassa todella vähän maaleja, joten PSV ei tule pääsemään tänään helpolla.

Vaikka PSV on ollut hyvässä vireessä viime aikoina niin tänään vastus taitaa olla liian kova. Atletico puolustaa tällä hetkellä niin kurinalaisesti, että meidän papereissa vieraat ovat tänään ottelun ennakkosuosikkeja. Atleticon maalinteko on hieman takkuillut viime aikoina ja se onkin ainoa kysymysmerkki, jonka asetamme vierasvoiton esteeksi.

Muut valinnat:

Dynamo Kyiv – Man City, Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,97)

Koke tekee maalin (8,50)

Sterling tekee maalin (5,00)

Kohteet talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset