Mestarien liiga 25.11: Zlatanin kotiinpaluu höystettynä Los Blancosin kasvojen pesulla!

Mestarien liiga jatkuu taas tänään. Eilisissä otteluissa pääsimme todistamaan murskajaisia Bayern Munchenin sekä Barcelonan toimesta, mutta tänään samankaltaisia nöyryytyksia ei ole odotettavissa. Päätimme lähteä hakemaan tämän illan kierrokselta muutamia isoja kertoimia, joten jännityksellä odotellaan, kuinka meidän käy.

Malmö – PSG

Valinta: Vierasvoitto + alle 3,5 maalia (2,08)

Tämä ottelu on kiistatta yksi kierroksen kohokodista sillä Ruotsalainen supertähti Zlatan Ibrahimovic tekee tänään tunteikkaan paluun Malmöön. Zlatan tulee saamaan vanhalla kotikentällään sankarin vastaanoton ja tämä tulee vaikuttamaan Zlatanin peliin taatusti jossain määrin.

Kotijoukkue Malmö on voittanut neljästä Mestarien liigan ottelustaan yhden, kun joukkue kaatoi kotonaan Shaktarin 1-0. Tässä ottelussa tehty maali onkin tähän mennessä Malmön ainoa täysosuma Mestarien liigassa.

Malmö on lohkon heikoin joukkue, mutta kotikentällään joukkue pystyy haastamaan jättiläisiä ihan tosissaan. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Real Madridia vastaan pelattu ottelu, jonka vierasjoukkue pystyi ratkaisemaan lopullisesti aivan ottelun lopussa.

Vierasjoukkue PSG haluaa palata voittojen tielle Mestarien liigassa Real Madridille kärsityn tappion jälkeen. PSG:n puolustuspeli on ollut tällä kaudella hyvässä iskussa sillä joukkue on päästänyt Mestarien liigassa vain yhden maaliin.

PSG lähtee otteluun tottakai suurena ennakkosuosikkina, mutta Malmön kotietu sekä talvinen sää tulevat tasoittamaan ottelun asetelmia hurjasti. Kun edellä mainittuihin seikkoihin lisätään vielä Zlatanin tunteikas paluu kotiin, niin PSG:n iltapuhde ei tule olemaan helppo ja näin olleen murskajaisia ei ole odotettavissa.

Molemmilla joukkueilla on tänään muutamia merkittäviä poissaoloja, mutta etenkin PSG:n hurja materiaali kestää muutaman poissaolon. PSG varmistaa tänään jatkopaikkansa ja tulee nappamaan tiukan vierasvoiton.

Shakhtar Donetsk – Real Madrid

Valinta: Vierasvoitto + yli 1,5 maalia (2,28)

Kotijoukkue Shakhtar on jo käytännössä ulkona jatkopeleistä ja suurin tavoite loppupeleissä on varmistaa Eurooppaliigaan pääsy. Shakhtar nappasi edellisellä kierroksella kauden avausvoittonsa Mestarien liigassa, kun joukkue kaatoi Malmön selvästi 4-0.

Kotijoukkueen puolustuslinjasta puuttuu tänään kaksi tärkeää pelajaa, kun kapteeni Darijo Srna sekä toppari Olexander Kucher ovat pelikiellossa.

Vierasjoukkue Real Madrid koki lauantaina karmean nöyryytyksen El Clasicossa, kun Barcelona nappasi 0-4 voiton Santiago Bernabeun nurmella. Realilla on tänään todellinen kasvojen pesun paikka ja uskon sen näkyvän tänään pelikentällä.

Madridin kokoonpanosta puuttuu tänään ainakin Arbeloa, Ramos sekä Marcelo, mutta vieraat saavat näistä poissaolijoista huolimatta kovan nipun jalkeille.

Uskon vahvasti, että Madrid haluaa varmistaa lohkovoittonsa tänään ja näin ollen ”Los Blancos” tulee palamaan voittojen tielle ruman tappion jälkeen.

Muut valinnat:

Borussia Mönchengladbach – Sevilla, Kotivoitto + yli 1,5 maalia (3,00)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset