Mestarien liiga 3.11: Di Maria palaa Bernabeun sametille!

Mestarien liiga jatkuu jälleen viikon tauon jälkeen. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan Madridissa, jossa Real Madrid kohtaa PSG:n toistamiseen. Ensimmäinen kohtaaminen Pariisissa päättyi 0-0 tulokseen.

Real Madrid – PSG

Valinta: Real Madrid (1,90)

Real Madrid isännöi tänään kotinurmellaan PSG:tä. Real on pitänyt maalinsa puhtaana Mestarien liigassa ja koko  kauden aikana omissa on kolissut vain neljä kertaa.

Rafael Benitez on saanut joukkueensa puolustamaan kurinalaisesti, kun siihen on tarvetta. Pariisissa PSG ei rehellisesti sanottuna saanut luotua oikeastaan yhtään huippuvaarallista paikkaa, kun puolestaan vierailla oli paikat ratkaista ottelu.

Madridin kokoonpanosta puuttuu tänään Benzema, Bale, Carvajal sekä Arbeloa. Kukaan edellä mainituista miehistä ei kuitenkaan pelannut Pariisissa ja lisäksi kotijoukkue saa tänään James Rodriguezin takaisin kokoonpanoon.

Vierasjoukkue PSG lähtee otteluun altavastaajana, mutta mitään ylikävelyä Realilta tuskin tullaan näkemään. PSG on pitänyt maalinsa puhtaana Mestarien liigassa kotijoukkueen tapaan.

PSG:n kokoonpanosta puuttuvat tänään Javier Pastore sekä Marquinhos. David Luizin pitäisi olla pelikunossa, mutta ihan täydessä iskussa mies ei varmasti vielä tänään ole. Lisäksi on todella mielenkiintoista nähdä minkälaisen vastaanoton Angel Di Maria saa astellessaan vanhalle kotistadionilleen.

Edellisen ottelun nähneenä Real on ottelun suosikki, kuten kertoimetkin sen kertovat. PSG:n puolustuksen kysymysmerkit sekä Realin kotietu huomioiden, Realin (1,90) voittokerroin kelpaa kyllä peleihin varsin hyvin.

Muut valinnat:

Galatasaray tekee maalin (1,55)

Benfica – Galatasaray, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,75)

Borussia Mönchengladbach – Juventus, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,80)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset