Mestarien liiga 4.11: Ylijuoksu Camp Noulla?

Eiliset Mestarien liigaan asetut betsit napattiin komeasti kiinni 4/4 tuloksella. Näistä asetelmista onkin mukava lähteä jahtamaan samankaltaista temppua tämän illan kierrokselta.

Barcelona – BATE

Valinta: Barcelona -2 (1,90)

Kotijoukkue Barcelona lähtee illan otteluun jättisuosikkina. Barcelona voitti BATEn vieraissa 0-2, mutta paikkoja oli vähintään viiteen tai kuuteen maaliin. Nyt tilanne on täysin erilainen sillä Barcelona pääsee pelamaan kotikentällään. Barca varmistaa voitolla jatkopaikan, joten panosta on riittämiin.

Barcelona joutuu tulemaan edelleen toimeen ilman Lionel Messiä, mutta Suarez sekä Neymar ovat ottaneet entistäkin isompaa roolia Messin loukkaantumisen aikana.

Vierasjoukkue BATE on yllättänyt kotonaan mm. AS Roman, mutta vieraissa tahti on ollut toinen. Edellisessä Mestarien liigaan vierasottelussa Leverkusen murskasi Valko-Venäläiset peräti 4-1.

Myös BATElla on pahoja loukkaantumishuolia illan otelun alla. Kokoonpanosta puuttuu tänään ainakin Aleksander Hleb, Vitali Rodionov, Nikolai Signevich sekä Maksim Zhavnerchik.

Barcelonan kolmen maalin voitolle tarjottu (1,90) kerroin kelpaa peleihin mainiosti kovan kotiedun sekä hurjan tasoeron johdosta.

Muut valinnat:

Olympiakos yli 1,5 maalia (1,60)

Maccabi Tel Aviv – Porto, Vierasvoitto+ yli 1,5 maalia (1,75)

Maccabi Tel Aviv – Porto, Ottelun kulmat, Porto -1,5 (1,70)

AS Roma – Bayern Leverkusen yli 2,5 maalia (1,70)

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset