Mestarien liiga 4.5: Marssiiko Real Madrid finaaliin?

Mestarien liiga jatkuu tänään Estadio Santiago Bernabeulla, jossa Real Madrid isännöi Man Cityä. Tämän illan ottelussa panokset ovat hurjat sillä ottelun voittaja etenee finaaliin Atletico Madridin seuraksi. Real Madrid on ottelun ennakkosuosikki, mutta pystyykö City järjestämään tänään yllätyksen?

Real Madrid – Man City

Valinta: Real Madrid + yli 2,5 maalia (2,15)

Kotijoukkue Real Madrid jahtaa tänään toista Mestarien liigan finaalipaikkaa kolmen vuoden sisään. Madrid nappasi illan ottelua edeltäneessä La Liga -ottelussa tiukan 0-1 voiton Real Sociedadista. Realin ainoa osuma nähtiin 80 minuutin kohdalla Gareth Balen mahtavan puskun seurauksena.

Kotijoukkueen ykkösmies Christiano Ronaldo on päävalmentaja Zidanen mukaan tänään täydessä pelikunnossa, joten CR7 palaa tänään pelikentille. Karim Benzema sekä Casemiro ovat puolestaan tänään sivussa. Näiden herrojen poissaolo tulee vaikuttamaan kotijoukkueen peliin merkittävästi sillä molemmat miehet ovat isossa roolissa ”Los Blancosin” normaalissa avauskokoonpanossa.

Vierasjoukkue Man Cityn kenraali ei sujunut ihan toivotulla tavalla, kun se hävisi Valioliigassa Southamptonille peräti 4-2. Vaikka City lepuutti paljon pelaajia niin tulos ei ole hyvä millään mittarilla.

Cityn manageri Manuel Pellegrini laittoi avauskokoonpanonsa oikeastaan täysin uusiksi illan otteluun, kuten moni varmasti osasi odottaa. Cityn kokoonpanosta puuttuu tänään tärkeä mies, kun David Silva ei ole vielä parantunut edellisestä loukkaantumisestaan.

Ensimmäinen osaottelu Etihadilla päättyi 0-0 lukemiin ja se oli Citylle jopa kelvollinen tulos. Tänään ottelun asetelmat ovat sen kaltaiset, että en usko 0-0 tulokseen hetkeäkään sillä esimerkiksi Cityn vierasmaali muuttaisi pelin kulkua todella paljon.

Real Madrid on ottelun suosikki ja uskon, että kotijoukkue nappaa tästä finaalipaikan etenkin jos ”Los Blancos” saa johtomaalin aikaisessa vaiheessa. Kotijoukkueen voitolle ja yli 2,5 yhdistelmävedolle tarjottu (2,15) kerroin kelpaa peleihin ja se napataan tänään lapulle.

Muut valinnat:

Ensimmäisen maalin tekijä, Gareth Bale (5,00)

Kevin De Bruyne tekee maalin (4,33)

Mestarien liiga -betsit talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset