Mestarien liiga 7.3: Maalijuhlia vai tiistai-illan pallotteluja?

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdella ottelulla, kun Real Madrid, Arsenal, Bayern Munchen sekä Napoli kilpailevat jatkopaikoista.

Arsenal – Bayern Munchen

Valinta: Alle 3,5 maalia (1,60)

Valinta: Eniten kulmapotkuja, Bayern Munchen (2,13)

Emirates Stadiumilla nähdään tänään Arsenalin ja Bayern Munchenin välinen taisto. Kotijoukkue Arsenal on napannut kuudesta edellisestä ottelustaan vain kaksi voittoa ja nän ollen ”Tykkimiesten” manageri Arsene Wengerin pää on jälleen kerran pölkyllä.

Vierasjoukkue Bayern Munchen on puolestaan mahtavassa iskussa tällä hetkellä nimittäin Munchen on voittanut kolme edellistä otteluaan Saksassa hurjalla 14-0 maalierolla.

Arsenal hävisi ensimmäisen Mestarien liiga -osaottelun Munchenille peräti 5-1, joten jatkopaikka on jo karannut käsistä. Wenger totesi ottelun alla, että Arsenalin ainoa vaihtoehto on lähteä hyökkäämään heti alkuvihellyksestä alkaen.

Arsenalilta puuttuu tänään kokoonpanosta pitkäaikaispotilaiden lisäksi Mesut Özil sekä Mohamed Elneny. Etenkin Özilin poissaolo tuo valtavan loven Arsenalin hyökkäyspeliin, joka on takkuillut pahasti viime aikoina.

Vierasjoukkue Munchen voi lähteä otteluun rauhallisin mielin vaikka kapteeni Philipp Lahm sekä toppari Jerome Boateng ovat tänään sivussa. Bayernin puolustuslinja on toiminut mallikkaasti ilman Boatengia ja tämän lisäksi miehen korvaaja Javi Martinez on esiintynyt edukseen edellisissä otteluissa.

Bayern ei tarvitse tänään maaleja enkä jaksa uskoa, että joukkue lähtisi hyökkäämään yltiöpäisesti ottelun alussa vaan joukkue tyytyy pitämään palloa itsellään ensimmäisen osaottelun tapaan.

Arsenal lähtee tänään hyökkäämään eikä Wengerin antama haastattelu lupaa välttämättä hyvää alle 3,5 maalia -vedolle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Özil on tänään sivussa Arsenalilta kuten aiemmin mainittiin.

Bayernin puolustus on rautaa ja Arsenalin peli tökkii. Kun tähän huomioidaan vielä ettei Bayern tarvitse maaleja niin under 3,5 maalia (1,60) kertoimella on hyvä peli-idea tähän kohteeseen.

Napoli – Real Madrid

Valinta: Napolin pallonhallinta alle 55,5% (1,85)

Valinta: Eniten kulmapotkuja, Real +1,5 (1,92)

Italiassa Napoli kohtaa Real Madridin. Real voitti ensimmäisen osaottelun 3-1, mutta Napoli onnistui kuitenkin tärkeän vierasmaalin tekemisessä.

Tähän otteluun löytyy pari mielenkiintoista kerrointa, jotka on syytä napata kupongille.

Napolin pallonhallinnan raja on asetettu 55,5 prosenttiin. Napoli pitää kotona enemmän palloa kuin vieraskentällä ja täytyy toki myös huomioida, että Zinedine Zidanen käskyttämä Real valuu välillä yllättävän alas puolustamaan etenkin vieraspeleissä.

Fakta on kuitenkin se että Napolin vastus on tänään huomattavasti kovempi kuin Serie A:n otteluissa. Napoli saattaa viedä tänään pallonhallinnan nimiinsä minimaalisella erolla, mutta ei missään tapauksessa yli 55,5 prosentilla, ainakaan meidän näkemyksen mukaan.

Toinen mielenkiintoinen kohde löytyy kulmapotkuista. Real on isketty näissä selväksi ”altavastaajaksi” emmekä ymmärrä syytä ihan täysin. Realille tarjottu kulmatasoitus napataan ehdottomasti lapulle mukaan mukavalla (1,92) kertoimella.

UCL-betsit talteen Coolbetilla!

Avaa pelitili Coolbetille!

Aiheeseen liittyvät uutiset