Mestarien liiga karsinnat – Näkemiin Ventspils!

HJK | Vvihjeet.com

HJK jatkaa tänään urakkaansa kohti Mestarien liigaa, kun Ventspils saapuu vuorostaan Helsinkiin. Sinivalkoinen HJK kukisti Latvian hallitsevan mestarin ensimmäisessä osaottelussa lukemin 1-3 ja onkin jo lähes varma jatkaja tästä otteluparista. Latvialaiset tarvitsevat nimittäin vähintään kolme vierasmaalia mikäli haluavat jatkoon päästä!

Ensimmäiseen otteluun lähdettäessä odotukset olivat hyvin kaksijakoiset. HJK:n peli oli tahmeaa kotimaisessa Veikkausliigassa ja suuri osa suomalaisista uskoikin näiden karsintojen olevan jo ensimmäisessä ottelussa taputeltu. Tältä se kieltämättä alkoi tuntumaankin, kun 63′ peliminuutilla isäntien Antons Jemelins hiljensi paikalle saapuneet HJK-kannattajat osumallaan. Klubi ei tästä kuitenkaan lannistunut, kun Erfan Zeneli siirsi pallon pilkulta maaliin ja pelin tasoihin 75′ peliminuutilla. HJK kaunisteli lukemat vielä 1-3 Ousman Jallown, sekä Atomu Tanakan osumilla.

Onko tänään sitten aivan salettia, että HJK jatkaa kohti unelmaansa vai pystyykö latvialaiset jollain konstilla horjuttamaan Klubia? Pakko myöntää, että aika saletti hommahan tämä on. Kun lähdet vieraspeliin ja tiedät, että sinun on pakko hyökätä täysillä heti ottelun alusta alkaen, nousee seinä yleensä jo ennen ottelun puoliväliä vastaan. HJK tulee olemaan tänäänkin kovempi joukkue kentällä, mutta isäntien kerroin ei paljoa kielenpäätä kutittele. Illan betsivalinnat ovat kuitenkin selkeät.

Yli 2,5 maalia (1,76)

Puoliaika/Lopputulos 1/1 (1,70)

Aiheeseen liittyvät uutiset