Mestarien liiga -ottelut kruunaavat itsenäisyyspäivän!

Mestarien liiga -ottelut jatkuvat lohkovaiheen viimeisen kierroksen otteluilla. Esimerkiksi Bayern Munchen sekä Atletico Madrid pelaavat tänään Allianz Areenalla ilman panosta, mutta useissa muissa kamppailussa on vielä kovat panokset.

Barcelona – Borussia Mönchengladbach

Valinta: Barcelona -1 (2,03)

Barcelona kohtaa tänään kotikentällään Saksalaisen Borussia Mönchengladbachin. Barcelona on varmistanut C-lohkon voiton, kun vierasjoukkueella on vielä teoreettinen mahdollisuus jatkopaikkaan. Mönchengladbach on myös varmistanut paikan Eurooppa liigassa, joten sen suhteen Saksalaisilla ei ole tänään ylimääräisiä paineita.

Vaikka Barcelona on varmistanut lohkovoiton niin emme jaksa uskoa että se näkyy tänään kentällä. Kannattaa huomioida, että Barcelona on jäänyt ilman voittoa kolmessa edellisessä ottelussaan. Myös joukkueen valmentaja Luis Enrique totesi ottelun alla, että hänelle kelpaa tästä ottelusta vain voitto.

Barcelonalta puuttuu tänään kaksi tärkeää pelaajaa, kun Neymar sekä Rakitic ovat pelikieltojen takia sivussa. Joukkueen kapteeni Iniesta on kuitenkin kunnossa ja se on hyvä uutinen Barcalle. Iniesta tuli vaihdosta kentälle Real Madridia vastaan, joten uskomme että mies nähdään tänään avauskokoonpanossa. Uskallamme myös väittää, että Iniestan paluu keskikentälle korvaa Neymarin ja Rakiticin jättämät aukot Barcan avauskokoonpanossa.

Vierasjoukkue Mönchengladbach pääsee lähtemään otteluun ilman sen suurempia paineita, kuten aiemmin jo mainittiin. Saksalaisten viime aikaiset esitykset eivät ole vakuuttaneet. Gladbachin edellinen voitto on lokakuun lopulta emmekä jaksa millään uskoa, että saksalaiset onnistuisivat yllättämään Barcelonaa Camp Noulla.

Muut Mestarien liiga -valinnat

PSV – FK Rostov Yli 2,5 maalia (2,01)

Coolbet tarjoaa 100% palautuksen illan Mestarien liiga -otteluihin

100 % teoreettinen palautus tarkoittaa, että Coolbet ei ota otteluista minkäänlaista katetta. Esim. Jos Murray ja Djokovic pelaisivat tennistä vastakkain ja molemmilla olisi 50 % mahdollisuus voittaa, niin Coolbetin 100 % teoreettinen palautus tarjoaa molemmille kertoimen 2,00. Tämä tarkoittaa, että asettaessasi 10 € panoksen molemmille pelaajille saat varmasti takaisin 20 € etkä siis häviä mitään. Huomioithan, ettei kyseessä ole riskitön veto, jossa hävitty panos palautetaan. 100 % teoreettinen palautus tarkoittaa normaalia korkeampia kertoimia, jotka eivät sisällä Coolbetin marginaalia.

Markkinoiden parhaat UCL-kertoimet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset