Mestarien liiga: PSG ja Real Madrid kohtaavat Pariisissa!

Mestarien liiga-vihjeet

Mestarien liiga-ottelut jatkuvat tänään neljännesvälierien toisilla osaotteluilla. Tiistaina katseet kääntyvät Pariisiin, PSG:n ja Real Madridin väliseen taistoon. Real on paremmissa asetelmissa ennen ottelua alkua, mutta Mestarien liigassa voi tapahtua ihmeellisiä asioita kuten olemme aiemminkin nähneet.

PSG – Real Madrid

Valinta: Alle 3,5 maalia (2,07 @Coolbet)

Real Madrid voitti ensimmäisen ottelun kotikentällään 3-1 vaikka ottelun tapahtumien perusteella tulos olisi voinut olla täysin toisenlainen. Real Madrid pääsee näin ollen hyvistä asetelmista toiseen osaotteluun. Kotijoukkue PSG:n tilanne on huomattavasti heikompi kuin Realilla, vaikka ottelu pelataankin Pariisissa. PSG joutuu lähtemään otteluun ilman Neymaria, joka loukkasi taannoin nilkkansa. Neymarin nilkka leikataan ja mies on poissa peleistä arviolta kuusi viikkoa.

PSG lähtee hakemaan tänään voittoa ilman Neymaria. Neymarin poissaolo on tietenkin kova takaisku PSG:lle, mutta täytyy muistaa että PSG:n kokoonpano on erittäin laaja ja laadukas. Neymarin tontilla tulee pelaamaan hyvinkin todennäköisesti Angel Di Maria. PSG tarvitsee tänään vähintään kaksi maalia. Kaksi maalia voi kuulostaa ylitsepääsemättömältä esteeltä, mutta pitää muistaa että ottelu pelataan PSG:n kotikentällä missä joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan tällä kaudella.

Vierasjoukkue Real Madrid pääsee avaamaan ottelun hyvistä asetelmista, mutta virheisiin ei ole varaa. Real Madrid ei tarvitse tänään maaleja joten on helppo ennakoida että Zidanen johdattama Real ei tule prässäämään tänään kovinkaan ylhäältä. Real Madrid puolusti ajoittain todella syvältä myös kotiottelussaan joten sama meno jatkunee myös Pariisissa.

Realin kokoonpanosta ei puutu varsinaisesti ketään, mutta Toni Kroos sekä Luka Modric eivät ole täydessä pelikunnossa. Huhut kertovat että ainakin Modric avaisi pelin vaihtopenkin puolelta.

Ottelun kertoimet puoltavat ensimmäisen ottelun kaltaisia maalijuhlia. Me olemme tästä kuitenkin hieman toista mieltä ja lähdemme rakentamaan vedon tähän kohteeseen underin kautta. PSG tarvitsee maaleja kuten ylempänä mainittiin mutta emme jaksa uskoa yltiöpäiseen hyökkäyspeliin ainakaan ottelun alussa, sillä oman maalin on pysyttävä puhtaana. Jos PSG onnistuu kuitenkin tekemään ensimmäinen maalin heti ottelun alussa niin peli sattaa muuttua jopa entistä varovaisemmaksi sillä siinä tapauksessa seuraava maali ratkaisee ottelun.

Real Madrid ei tarvitse maaleja etenkään ottelun alussa ja 0-0 tulos kelpaa vieraille, joten uskomme että Real vetää linjansa alas ja antaa PSG:n pitää palloa. Real onnistui tällä tavalla pitämään PSG:n Espanjassa pois vaarallisilta maalipaikoilta, joten sama lääke toiminee myöskin Pariisissa. Real tulee saamaan saumoja vastahyökkäyksiin, mutta vieraat saattavat käyttää vastaiskunsa pitkiin pallonhallinta jaksoihin.

Ottelun lähtökohdat huomioiden, alle 3,5 maalia-vedolle tarjottu (2,07) kerroin kelpaa peleihin varsin mukavasti.

Muut valinnat

Liverpool – Porto, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,80)

Coolbetin Mestarien liiga-tarjous

Coolbet tarjoaa hurjan 5,00 kertoimen Real Madridin jatkoon menolle. Pääset hyödyntämään tämän loistavan tarjouksen alla olevia ohjeita noudattamalla.

  1.  Siirry Coolbetin kampanja-sivulle TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Lyö enintään 10 € single-veto Real Madridin jatkopaikan puolesta.
  4. Olet mukana!

Aiheeseen liittyvät uutiset