Mestarien liiga käynnistyy lohkovaiheen otteluilla!

Pitkä odotus on vihdoin ohi, kun tämän kauden  Mestarien liiga -ottelut potkaistaan tänään käyntiin kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla.  Heti ensimmäisellä kierroksella tulemme näkemään huikeita otteluita, kun mm. PSG ja Arsenal iskevät yhteen Pariisissa.

Bayern Munchen – FK Rostov

Valinta: FK Rostov yli 2,5 korttia (1,70)

Bayern Munchen avaa Mestarien liiga -ottelunsa kotipelillä FK Rostovia vastaan. Rostov yllätti hieman pudottamalla Ajaxin ulos lohkovaiheesta, mutta nyt vastassa on vielä monta pykälää kovempi joukkue.

Tämän ottelun kertoimet on lyöty luonnollisesti niin alas, että mitään järkevää kohdetta ei tahtonut löytyä. Lopulta tähän otteluun löytyi pelattaa vieraiden korteista. Rostov on ottanut reilusti kortteja edellisissä otteluissaan ja etenkin Ajaxia vastaan joukkue keräsi hurjan määrän lappuja. Rostov nappasi Ajax -otteluissa peräti yhdeksän varoitusta ja yhden punaisen kortin.

Tänään vastus kovenee entisestään ja joukkue joutuu väkisinkin rikkomaan Munchenin taitavia pelaajia. Yli 2,5 kortille tarjottu 1,70 kerroin kelpaa pelilapulle mainiosti.

FC Basel – Ludogorets

Valinta: FC Basel yli 1,5 maalia (1,78)

FC Basel on aloittanut kautensa mahtavasti Sveitsin liigassa. Basel on napannut seitsemästä ottelusta seitsemän voittoa hurjalla 24-5 maalisuhteella, joten kotijoukkue on kunnossa.

Tänään Basel kohtaa kotikentällään Bulgarialaisen Ludogoretsin, joka raivasi tiensä lohkovaiheeseen voittamalla Tsekkiläisen Plzenin yhteismaalin 2-4. Ludogorets on Bulgarian liigassa tällä hetkellä neljäntenä kuuden ottelukierroksen jälkeen.

Basel on erittäin hyvä kotijoukkue ja joukkue onkin hävinnyt vain kolme 19 edellisestä  Mestarien liigan -kotiottelustaan. Basel lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta, mutta Ludogorets on vaarallinen nopeiden hyökkäystensä kanssa.

Uskon, että tulemme näkemään tänään maaleja kentän molemmissa päädyissä, mutta lopulta Basel on parempi ja iskee pallon Bulgarialaisten verkkoon vähintään kahdesti mukavalla (1,78) kertoimella.

Muut valinnat

PSG – Arsenal yli 2,5 maalia (1,82)

Mestarien liiga -betsit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset