Mestarien liiga vahvasti esillä Coolpickz viikkokierroksella!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz jatkuu tänään viikkokierroksen merkeissä. Tällä kertaa Mestarien liiga ja Eurooppa liiga ovat vahvasti esillä sillä riviltä löytyy peräti 12 europeliä veikattavaksi. Kierroksen täydentävät Ranskan Ligue 1:n sekä Englannin Championshipin ottelut. Kierros potkaistaan käyntiin tänään klo 21:45.

Coolpickz viikonloppukierros oli täynnä yllätyksiä

Coolpickz viikonloppukierros meni meidän osaltamme hieman alakanttiin, kun saimme kasaan vain 35 pistettä. Toisaalta koko kierroksen voittaja keräsi vain 68 pistettä, joten kierros oli täynnä yllätyksiä. Kun rivillä on peräti 15 kohdetta veikattavana niin yllätyksiä tapahtuu väistämättä ja se tekeekin tästä ”pelistä” varsin mielenkiintoisen.

Illan Mestarien liiga -otteluissa odotellaan maaleja

Coolpickz -rivin kohdelistasta nostetaan esille tällä kertaa kaksi Mestarien liiga -ottelua. Molemmissa tänään pelattavissa otteluissa odotellaan paljon maaleja ja näin ollen nappaammekin ”yli 2,5 maalia vedon” kiinni näihin otteluihin.

8.3 Real Madrid – AS Roma

Valinta: Real Madrid / yli 2,5 maalia

Real Madrid lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta ja joukkue on menossa tästä otteluparista jatkoon. Madrid haki Italiasta maukkaan 0-2 vierasvoiton, joten ”Los Blancos” lähtee otteluun hyvistä asetelmista.

Real kaatoi kotonaan Celta Vigon lauantain La Liga -kierroksella peräti 7-1. Cristiano Ronaldo iski tässä ottelussa neljä maalia, joten joukkue vaikuttaisi olevan Ronaldon johdolla varsin kovassa iskussa. Realin kokoonpanosta puuttuu tänään vain Karim Benzema, joten kokoonpanohuolia ei sen suuremmin ole. Gareth Bale on hiljalleen palaamassa pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen ja mies on tänään Zidanen käytettävissä.

Vierasjoukkue Roma ei saanut toivomaansa tulosta kotiottelustaan vaikka esitys ei ollut huono. Romalla oli tarvittavat paikat maalintekoon, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa. Real käytti paikkansa paremmin ja 0-2 lopputulos ei ollut Italialaisten kannalta paras mahdollinen.

Roma kaatoi viikolla Fiorentinan Serie A:n ottelussa vakuuttavasti 4-1. Vahvassa vireessä oleva Mohamed Salah iski ottelussa kaksi maalia ja vikkelä Egyptiläinen tulee aiheuttamaan tänään varmasti ongelmia Realin puolustukselle. Roman kokoonpanosta puuttuu tänään De Rossi, Rudiger ja lisäksi Nainggolanin pelaaminen on epävarmaa.

Roma tarvitsee tänään maalin heti ottelun alkuvaiheessa, joten Italialaiset joutuvat panostamaan tänään hyökkäykseen ja tämä tulee varmasti avaamaan Realille lukuisia maalintekomahdollisuuksia. Romalla ei ole tänään mitään hävittävää, joten uskon, että tulemme näkemään tänään maaleja. Roma tekee tänään maalin, mutta se ei riitä ja Real nappaa tänään voiton ja jatkopaikan.

8.3 Wolfsburg – Gent

Valinta: Yli 2,5 maalia

Wolfsburg näytti laskettelevan edellisessä kohtaamisessa helpohkoon voittoon, kun Max Kruse vei Saksalaiset 0-3 johtoon 60min kohdalla. Tilanne muuttui, kuitenkin varsin nopeasti, kun Gent iski kaksi maalia ottelun loppuhetkillä. Lopulta ottelu päättyi lukemiin 2-3 ja kaikki panokset siirreettiin siinä samalla tämän illan otteluun.

Wolfsburg lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotietunsa turvin. Wolfsburgin sairastupa alkaa kuitenkin olla hiljalleen nälkävuoden mittainen ja, kun hurjassa iskussa olevan Julian Draxlerin sekä Max Krusen pelaaminen on vielä epävarmaa niin joukkueen valmentajalla Dieter Heckingillä riittää varmasti pohdittavaa avauskokoonpanonsa kanssa.

Vierasjoukkue Gent lähtee otteluun maalin takaa-ajo asemasta. Loppuhetken maalit edellisessä kohtaamisessa antoivat Belgialaisille varmasti toivoa ja joukkueella ei ole tänään mitään menetettävää. Gentillä riittää kokoonpanohuolia kotijoukkueen tapaan, joten on mielenkiintoista nähdä minkälaisen nipun Gent saa tänään jalkeille.

Wolfsburgin puolustus on välillä hyvinkin haavoittuvainen ja se tuli esille jo joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Gent teki puolestaan ensimmäisessä osaottelussa paljon virheitä, jotka kostautuivat maalien merkeissä. Uskon, että myös tässä ottelussa tullaan näkemään tänään reilusti maaleja ja näin ollen riville valikoituu yli 2,5 maalia.

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Vvihjeet.-coolpickz

Aiheeseen liittyvät uutiset