Mestarien liiga-vihje: Real haastaa Bayernin Saksassa!

Mestarien liiga-vihjeet

Mestarien liiga-vihje napataan tänään Bayern Münchenin ja Real Madridin välisestä ottelusta. Bayern München on asetettu ottelun suosikiksi kotietunsa turvin. Jyrääkö Bayern voittoon vai jatkaako Real Madrid vakuuttavia esityksiään Mestarien liigassa?

Mestarien liiga-vihje

Bayern München – Real Madrid

Valinta: Real Madrid +1 (1,95) @Coolbet

Jättiläisten odotettu kohtaaminen pelataan tänään Allianz Areenalla. München lähtee otteluun suosikin asemasta kotietunsa turvin, mutta ei sovi unohtaa että Real Madrid on ollut vahvassa vedossa viime aikoina.

Münchenin kurssi kääntyi kun kokenut Jupp Heynckes otti ohjat käsiinsä. München on varmistanut jo Bundesligan mestaruuden, joten kaikki keskittyminen voidaan siirtää Mestarien liiga-otteluihin.

Heynckesin München puolustaa tarvittaessa todella tiiviisti ja siitä nähtiin todiste edellisessä Mestarien liiga-ottelussa kun joukkue pelasi 0-0 tasapelin Sevillan kanssa. Heynckesin ryhmitys voidaan nimetä puolustettaessa 4-1-4-1 muotoon, mutta hyökätessä homma kääntyy nopeasti 4-3-3 muodostelmaan.

Münchenin keskikentältä puuttuu tänään kova työmyyrä Arturo Vidal. Vidalin menetys tuo loven Saksalaisten keskikentälle. Vidalin paikalla pelaa tänään James Rodriguez joka on huomattavasti hyökkäävämpi vaihtoehto keskikentän rooliin.

Vierasjoukkue Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane juoksuttaa tänään kentälle mielenkiintoisen ryhmän. Benzema sekä Bale aloittavat ottelun vaihtopenkillä ja tämä tarkoittaa sitä että Ronaldo on tänään hyökkääjän paikalla.

Edellä mainitut valinnat osoittavat että Real Madrid ei lähde rynnistelemään Allianz Areenalle. Lucas sekä Isco ovat huomattavasti työteliäämpiä pelaajia kuin esimerkiksi Gareth Bale.

Real Madrid lähtee hakemaan tänään vierasmaalia, joten Zidane olisi varmasti tyytyväinen esimerkiksi 1-1 tasapeliin. Uskomme että tasainen ottelu tulee ratkeamaan tänään keskikentällä ja siinä vertailussa Real Madridin huikea kolmikko Casemiro-Modric-Kroos voittaa Munchenin kolmikon.

Real Madrid +1-vedolle tarjottu 1,95 kerroin on loistava ja se kelpaa keskiviikon peleihin. Mahtavaa UCL-iltaa kaikille!

Aiheeseen liittyvät uutiset